maak jouw keuze

Voor elk wat wils

ons doel

Extra geld voor jouw geliefde club

Door deze moeilijke periode is het niet evident om geld binnen te krijgen met jouw darts. Met Crowdselling wordt dit kinderspel. Een kant-en-klare webshop, volledig gratis.

Kies uit Belgische leveranciers met kwaliteitsproducten, zoals wijnen en gezonde snacks. Er is ook de mogelijkheid om te werken met een eigen leverancier.

Laat jouw verkoop stijgen door het optioneel scorebord. Daarnaast wordt je winst dagelijks gestort en gebeuren alle betalingen online.

Hoe het werkt

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

De verkoper levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Testimonials

Wat gebruikers zeggen over Crowdselling

Bekijk alle reviews op Facebook
“Wij hebben niks dan goede ervaringen met het platform. We kregen steeds hulp waar nodig en het is een heel makkelijk platform om mee te werken. Zowel leden als leiding gingen helemaal op in de competitie. Zeker de moeite waard om eens uit te testen!
Saro
Scouts Zoutleeuw
“Een zeer handige tool die de voorverkoop een stevig duwtje in de rug heeft gegeven. Een echte aanrader! Ik denk niet dat we er ooit van zullen afstappen
Bram
Scouts Sint-Kristoffel
“Crowdselling heeft ons uit de nood geholpen tijdens deze corona tijden! Nu kunnen we van ons kamp een echt knal kamp van maken!”
Jade
scouting Lier
“Het was een zeer handige tool waarmee je makkelijk veel kan verkopen. Het scorebord is een leuk extraatje! Alle vragen werden snel beantwoord. Een echte aanrader.”
Karen
Koninklijke turnkring aalst
“Het platform is enorm overzichtelijk en easy to use! Ons heeft het alvast fantastisch geholpen, ik raad het elke vereniging aan ! 😃”
Michiel
voetbalclub jong bevegem
"We gebruikten Crowdselling voor een online wijnverkoop. Met een uitstekend resultaat als gevolg! Het is zeer gebruiksvriendelijk, bespaart je een hoop werk en zorgt voor een hogere omzet!"
Servaas
Scouts sint-aloysius

Gratis!


Kies je voor een verkoop via één van onze partners, dan zorgen zij dat je alle inkomsten zelf kan houden. Zo kan jij focussen op wat je het liefste doet binnen je non-profit organisatie. Daar doen we het voor ❤

Meer info over de prijs
vragen?

We zijn hier om te helpen.

chat met ons