PRoducten van creatool

Plezier voor iedereen

Voor jong en oud, breng het kind in je naar boven
SPOK

Medi - maxi - box
Deze set is ideaal voor de jonge bouwer met verbeelding tot iets groter, iets uitdagender en veel meer mogelijkheden. Hiermee kan de avonturier vele uitdagingen aan.

Meer info
ZEEPKISTENRACE

Op uw plaatsen, klaar, start! Van een helling donderen met uw eigen constructies. Hoe verder en hoe sneller, hoe beter! Voor elke snelheidsduivel beschikbaar.

Meer info
BLOX

Deze blokken en stokken zijn geschikt voor elk bouwwerk. Het is robuust, eenvoudig en vraagt weinig uitleg.

Meer info
MOBI

De Creatool schatkist. Met deze oerdegelijke kist spelen de kinderen urenlang. De kist omvat ofwel de BLOX ofwel de SPOK.

Meer info
ons doel

Plezier halen uit jouw fundraising


Crowdselling en Creatool slaan de handen in elkaar en gaan voor een innovatieve & creatieve manier van fundraising. Wil je als school gaan voor een educatieve dag, waarbij plezier centraal staat? Maar heb je er de financiële middelen niet voor. Maak een webshop aan, verkoop de producten en ga voor een onvergetelijke dag. Hierdoor kan jij met duurzame en natuurlijke materialen aantonen dat iedereen uitvinder kan zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat je met enige creativiteit al spelend kan leren. Met andere woorden Creatool is doen, ervaren dat het kan en groeien! We laten jou graag ontdekken dat je met levensgrote bouwpakketten voor ons (innerlijk) kind iedereen kan uitdagen.
Start jouw fundraising en word een Creatool!

maak jouw keuze

Voor elk wat wils

educatief uitdagend

Wat is Creatool?

Creatool wordt gebruikt in alle types scholen en in alle soorten lessen. Leerlingen en leerkrachten crealeren in de klas, de gang, op de speelplaats, in de turnles… Ben jij de eerste die gaat crealeren in jouw school? Twijfel niet en laat je verwonderen door de leerlingen en ontdek welke doelen er vanzelf en met een beetje coaching behaald worden.

Lees meer over creatool
fluitje van een cent

Webshop in 1-2-3

Geld ophalen voor jouw school? Met Crowdselling wordt dit kinderspel. Een kant-en-klare webshop, volledig gratis.

Kies uit Belgische leveranciers met kwaliteitsproducten, zoals chocolade en gezonde snacks. Er is ook de mogelijkheid om te werken met een eigen leverancier.

Laat jouw verkoop stijgen door het optioneel scorebord. Daarnaast wordt je winst dagelijks gestort en gebeuren alle betalingen online.

lees meer over crowdselling

Hoe het werkt

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

De verkoper levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Testimonials

Wat gebruikers zeggen over Crowdselling

Bekijk alle reviews op Facebook
“Wij hebben niks dan goede ervaringen met het platform. We kregen steeds hulp waar nodig en het is een heel makkelijk platform om mee te werken. Zowel leden als leiding gingen helemaal op in de competitie. Zeker de moeite waard om eens uit te testen!
Saro
Scouts Zoutleeuw
“Een zeer handige tool die de voorverkoop een stevig duwtje in de rug heeft gegeven. Een echte aanrader! Ik denk niet dat we er ooit van zullen afstappen
Bram
Scouts Sint-Kristoffel
“Crowdselling heeft ons uit de nood geholpen tijdens deze corona tijden! Nu kunnen we van ons kamp een echt knal kamp van maken!”
Jade
scouting Lier
“Het was een zeer handige tool waarmee je makkelijk veel kan verkopen. Het scorebord is een leuk extraatje! Alle vragen werden snel beantwoord. Een echte aanrader.”
Karen
Koninklijke turnkring aalst
“Het platform is enorm overzichtelijk en easy to use! Ons heeft het alvast fantastisch geholpen, ik raad het elke vereniging aan ! 😃”
Michiel
voetbalclub jong bevegem
"We gebruikten Crowdselling voor een online wijnverkoop. Met een uitstekend resultaat als gevolg! Het is zeer gebruiksvriendelijk, bespaart je een hoop werk en zorgt voor een hogere omzet!"
Servaas
Scouts sint-aloysius

Gratis!


Kies je voor een verkoop via één van onze partners, dan zorgen zij dat je alle inkomsten zelf kan houden. Zo kan jij focussen op wat je het liefste doet binnen je non-profit organisatie. Daar doen we het voor ❤

Meer info over de prijs
vragen?

We zijn hier om te helpen.

chat met ons