Start je eigen webshop

Eenvoudig geld ophalen voor
Kom op tegen Kanker

Crowdselling en Kom op tegen Kanker bieden verenigingen een platform aan om je online verkoop te organiseren zonder het vervelende papierwerk. Wij zorgen voor een cashloze verkoop, en brengen je in contact met eigen partners om de juiste producten te selecteren. Haal geld op op een efficiënte manier

maak jouw keuze

Voor ieder wat wils

Go go go!

Trap mee tegen kanker

Samen met duizenden zielsgenoten trappen tegen kanker. Vier dagen lang. Dat is de 1000 km voor Kom op tegen Kanker! Onze volgende afspraak is tijdens het hemelvaartweekend van 2021. Dan gespen we onze helm vast, klikken we onze schoenen in onze pedalen, en fietsen we ten voordele van de strijd tegen kanker.

Meer over de 1000 KM
fluitje van een cent

Een online verkoop in 123

Geld ophalen voor jouw team? Met Crowdselling wordt dit kinderspel. Een kant-en-klare webshop, volledig gratis.

Kies uit Belgische leveranciers met kwaliteitsproducten, zoals wijnen en gezonde snacks. Er is ook de mogelijkheid om te werken met een eigen leverancier.

Laat jouw verkoop stijgen door het optioneel scorebord. Daarnaast wordt je winst dagelijks gestort en gebeuren alle betalingen online.

lees meer over crowdselling
jij kan het

Samen komen we er

Met je deelname aan de 1000 km schenk je 5500 euro (of 6000 euro voor de internationale fietsers) aan Kom op tegen Kanker. Laat je door dat bedrag niet afschrikken. Honderden teams hebben de voorbije edities zonder problemen 5500 euro en meer ingezameld. Jij kunt het dus zeker ook. Bovendien staan wij jou en je team bij met raad en daad. Kies uit bovenstaande producten, ga voor Belgische leveranciers en steun met jouw team Kom op tegen Kanker.

Hoe het werkt

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

De verkoper levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Testimonials

Wat gebruikers zeggen over Crowdselling

Bekijk alle reviews op Facebook
“Wij hebben niks dan goede ervaringen met het platform. We kregen steeds hulp waar nodig en het is een heel makkelijk platform om mee te werken. Zowel leden als leiding gingen helemaal op in de competitie. Zeker de moeite waard om eens uit te testen!
Saro
Scouts Zoutleeuw
“Een zeer handige tool die de voorverkoop een stevig duwtje in de rug heeft gegeven. Een echte aanrader! Ik denk niet dat we er ooit van zullen afstappen
Bram
Scouts Sint-Kristoffel
“Crowdselling heeft ons uit de nood geholpen tijdens deze corona tijden! Nu kunnen we van ons kamp een echt knal kamp van maken!”
Jade
scouting Lier
“Het was een zeer handige tool waarmee je makkelijk veel kan verkopen. Het scorebord is een leuk extraatje! Alle vragen werden snel beantwoord. Een echte aanrader.”
Karen
Koninklijke turnkring aalst
“Het platform is enorm overzichtelijk en easy to use! Ons heeft het alvast fantastisch geholpen, ik raad het elke vereniging aan ! 😃”
Michiel
voetbalclub jong bevegem
"We gebruikten Crowdselling voor een online wijnverkoop. Met een uitstekend resultaat als gevolg! Het is zeer gebruiksvriendelijk, bespaart je een hoop werk en zorgt voor een hogere omzet!"
Servaas
Scouts sint-aloysius

Gratis!


Kies je voor een verkoop via één van onze partners, dan zorgen zij dat je alle inkomsten zelf kan houden. Zo kan jij focussen op wat je het liefste doet binnen je non-profit organisatie. Daar doen we het voor ❤

Meer info over de prijs
vragen?

We zijn hier om te helpen.

chat met ons