Chocolates from Heaven

🍫 Premium, biologische en fairtrade chocolade
💰 Mooie winstmarges
🛒 Gratis webshop inbegrepen
🏦 Automatisch dagelijkse betaling van de winst

Hoe werkt het?

Kies een verkoop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

Chocolates from Heaven levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Over Chocolates from Heaven

Een toffe en coole activiteit of uitstap organiseren kost vaak heel wat geld. Samen met Chocolates from Heaven kunnen jullie een leuke verkoopactie organiseren met (h)eerlijke chocolade.

Bij Klingele Chocolade produceren we al 25 jaar lang chocolade met veel passie en respect voor de cacaoboeren en de gezondheid van de mensen. Sinds 2017 produceren we ook Belgische, biologische en Fairtrade chocolade onder het merk Chocolates from Heaven. Met de hedendaagse klimaatproblemen zoals de branden in Australië en de ontbossing rond cacaoplantages, wilden we een verschil maken met onze chocolade. Daarom zijn we in januari 2020 begonnen met het planten van bomen op en rond de cacaoplantages.

Check zeker even onze website en ons promofilmpje voor meer info.

Psst… Na het smullen van de (h)eerlijke reep chocolade zie je het verhaal tevoorschijn komen!
Al onze producten zijn verkrijgbaar in Bioplanet, Delhaize, Holland & Barrett en een heel aantal andere verkooppunten. Check onze verkooppunten op de website!

Voorwaarden

  • Alle prijzen gelden voor afhaling op ons adres: Noorwegenstraat 19, 9940 Evergem
  • Levering kan apart besproken worden.
  • Levertijd maximaal 10 werkdagen.
  • Openingsuren:
    • van maandag tot donderdag: 8:30am – 4:30pm
    • op vrijdag: 8:30am – 15:00am

Geef ons gerust een seintje om de levering van je producten af te spreken (+32 9 258 23 58 of via julie.verschueren@klingelechocolade.be)

We hebben geen minimum afnames, dit om het jullie zo gemakkelijk mogelijk te maken en zoveel mogelijk winst marge te creëren.

Chocolates from Heaven
Levertermijn
5 werkdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 0 stuks: gratis afhaling