Confidas

🍓 Pâtes de fruits gemaakt van minstens 50% fruitpuree
💰 Mooie winstmarges
🛒 Gratis webshop inbegrepen
🏦 Automatisch dagelijkse betaling van de winst
je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe werkt het?

Kies een verkoop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

Confidas levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Over Confidas

De geschiedenis van pâtes de fruits gaat terug tot in de 10e eeuw. Om fruit ook in de winter te kunnen bewaren werd het toen op een speciale manier geconserveerd. Confidas blijft trouw aan het originele recept door een minimum van 50% fruitgehalte te garanderen. Het resultaat is een moment van intens genieten van een natuurlijke delicatesse: zacht en smeuig met een crunchy toets.

De pâtes de fruits van Confidas zijn bovendien vegan, gluten- en lactosevrij en bevatten geen bewaarmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of kleurstoffen.

De perfecte verwennerij voor zij die na het eten nog een zoetigheidje lusten of om jouw gasten te verwennen bij een tas thee na een heerlijk diner.

Confidas
Levertermijn
10 werkdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 0 euro aankoop: gratis afhaling
Vanaf 2 euro aankoop: gratis levering