Confiserie Nilona

🥥 Handgemaakte buche coco uit België
💰 Mooie winstmarges
🛒 Gratis webshop inbegrepen
🏦 Automatisch dagelijkse betaling van de winst
je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe werkt het?

Kies een verkoop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

Confiserie Nilona levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Over

De enige echte ambachtelijke Buche Coco Mix in 5 verschillenden smaken.
(Mokka, vanille, banaan, aardbei en pistache)

Geleverd in een bulkverpakking om zelf te verpakken.
Wij verkopen deze lekkernij in bulkdozen, deze kan u dan zelf her-verpakken in doorzichtige cellofaanzakjes van 140 à 160g zoals u wenst.

Geschiedenis

Het begon allemaal in 1945 toen grootvader Frans Nauwelaerts de confiserie Nilona oprichtte en zich zou gaan specialiseren met producten zoals buche coco, rumrotsen, truffels en sneeuwballen. Jarenlang was deze confiserie een herkenning voor kwaliteit in binnen- en buitenland.

Alles wordt met de hand gemaakt. Net als de eeuwenoude traditie koken we in koperen ketels, dat zorgt voor een herkenbare smaakbeleving die je doet genieten van al dat lekkers.

Confiserie Nilona