Garden Gin

🍸 Exclusieve premium gins & liquors
🇧🇪 Handcrafted, distilled and bottled in Belgium
💰 Mooie winstmarges
🛒 Gratis webshop inbegrepen
🏦 Automatisch dagelijkse betaling van de winst
je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe werkt het?

Kies een verkoop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

Garden Gin levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Over Garden Gin

Paul De Lil, smaakmaker van dienst en boezemvriend van Bart Verelst, bekend van TV en auteur van diverse tuinboeken- en artikelen sloegen de handen in elkaar. Op basis van de producten die Bart op zijn boerderij in Meerdonk kweekt en kruiden uit Pauls tuin, distilleren beiden samen de heerlijkste spirituele dranken. Korter en lekkerder kan de keten niet zijn dan met de Garden Gin, Secret Garden Gin, Sea Garden Gin, Cox en de Fox.

Je kan als vereniging een verkoop van exclusieve gins en likeurs starten met enkele clicks. Je hoeft je niets aan te trekken van de betaling: de winst wordt automatisch dagelijks op de rekening gestort. Na de verkoop levert Garden Gin de bestellingen bij jouw organisatie, die instaat voor de verdere verdeling. Je kan er voor kiezen om de gin zelf bij de mensen aan huis te leveren of om de bestellingen te laten afhalen op een vast moment.

Garden Gin levert gratis in Vlaanderen vanaf 12 flessen.

Garden Gin
Levertermijn
Levervoorwaarden