Herbie

Herbie biedt de mooiste kamer- en tuinplanten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw vereniging. 

Start je webshop dan ook snel!

je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Geen verkopen gevonden.

Hoe werkt het?

Kies een verkoop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

Herbie levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Over Herbie

Herbie verkoopt via diverse online verkoopkanalen vele verschillende soorten kamer- en tuinplanten. Al onze planten komen rechtstreeks van de kweker. Tot het moment dat de planten staan te shinen in de tuin of een mooie sierpot in de woonkamer, letten we erop dat de kwaliteit behouden blijft. Zo maken we van het krijgen (en geven) van planten, een écht feestje!

Wij hebben een divers assortiment samengesteld van tuin- en kamerplanten die in elke tuin of woonkamer passen. Hip en bij de tijd! Niet helemaal tevreden of heb je nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice en stuur een mail naar hello@bloomique.nl. Samen kijken we naar een gepaste oplossing!

Herbie
Levertermijn
14 kalenderdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 0 stuks: Levering aan € 50,-
Vanaf 100 stuks: gratis levering