Julia Belgium

🥂 Stijlvolle, verfrissende aperitief bieren
💰 Mooie winstmarges
🛒 Gratis webshop inbegrepen
🏦 Automatisch dagelijkse betaling van de winst
je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe werkt het?

Kies een verkoop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

Julia Belgium levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Over Julia Belgium

Over Julia Belgium

Een leuke activiteit of uitstap kost vaak handenvol geld. Daarom helpen wij u bij de organisatie van een winstgevende verkoopactie!

Julia Belgium is een jong bedrijf sinds 2017 die wil bijdragen aan ontspannende en gelukkige momenten met vrienden en familie. Wij willen onze stijlvolle, unieke producten aanbieden voor scholen en verenigingen.

Julia kwam met het idee om gebrouwen aperitieven te brengen, met meer stijl en elegantie, die bovenal zeer toegankelijk zijn qua smaak. Volle smaken met een matig tot laag alcoholpercentage. Julia biedt hoge kwaliteit aan op een Belgisch gastronomisch niveau. Niet de traditionele Belgische stijl.

Een kwalitatief aanbod dat jullie klanten zal verrassen en laat genieten. Deze leveren vooral een mooie winst op.

Voorwaarden

Er kan gratis afgehaald worden regio Kortrijk. Transportprijs te bespreken bij levering. Gratis levering vanaf 30 pakketten. Levertijd 5 tot 10 dagen.

Julia Belgium
Levertermijn
10 kalenderdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 0 euro aankoop: gratis afhaling
Vanaf 25 euro aankoop: gratis levering