Koekjes Bossuyt

🍪 Traditioneel gebak, koekjes & wafels
💰 Mooie winstmarges
🛒 Gratis webshop inbegrepen
🏦 Automatisch dagelijkse betaling van de winst
je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe werkt het?

Kies een verkoop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

Koekjes Bossuyt levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Over Koekjes Bossuyt

Artisanale koekjesbakkerij van heerlijke confituurtaartjes, frangipanegebak, wafels. dé specialist voor scholen, verenigingen, clubs, vzw’s, ouderraden, chiro, ksa, scouts,….

Met onze traditionele recepten blijven we tot op vandaag onze koekjes en wafels produceren. Een lekkere koekjesbakkerij is het huwelijk tussen fijne ambacht, met liefde voor het vak, edele grondstoffen, gemaakt met gediplomeerde medewerkers.

Onze missie

Het continue streven naar beter en lekkerder is ons hoofddoel! Dit samen met het dagelijks controleren van de kwaliteit laat ons toe koekjes en wafels te produceren met respect voor het eindproduct.

Met elk van onze leveranciers werken wij relaties uit op lange termijn zodat onze koekjes en wafels steeds de smaak krijgen die ze verdienen.

Het selecteren van de juiste leverancier, eerlijke grondstoffen en een doorgedreven zoektocht naar de perfecte mix tussen de verschillende grondstoffen laat ons toe voor jullie het perfecte koekje af te leveren.

Voorwaarden

Gratis levering vanaf 350 stuks in totaal.

Koekjes Bossuyt
Levertermijn
5 werkdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 0 stuks: gratis afhaling
Vanaf 350 stuks: gratis levering