MILA

🍫 De grootste winst, met de beste Sinterklaaschocolade
💰 Mooie winstmarges
🛒 Gratis webshop inbegrepen
🏦 Automatisch dagelijkse betaling van de winst
je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe werkt het?

Kies een verkoop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

MILA levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Over

MILA, gevestigd te Wieze in de schaduw van ’s werelds grootste chocoladefabriek, is reeds meer dan 100 jaar actief in de zoetwarensector en is gespecialiseerd in zoete producten voor fondsenwerving, alsook geschenken voor bedrijven, scholen en verenigingen.

Omdat elke vereniging of school wel nood heeft aan extra inkomsten om iets extra aan leerlingen of leden van de vereniging te kunnen aanbieden, of om de noodzakelijke investeringen te kunnen realiseren stellen wij verschillende kwaliteitsvolle producten voor die je zonder blikken of blozen met een hoge winstmarge kan verkopen.

Wij gaan voor kwaliteitsproducten. Zo werken we alleen met de fijnste Callebaut chocolade van onze buurman. Onze marsepein is de zuiverste, die op de markt te verkrijgen is, vervaardigd uit 50% Zuid-Europese amandelen. Enkel op deze manier kan je uw verkoop elk jaar doen groeien, door prijs-kwaliteit aan te bieden. We hebben verschillende klanten die na 5 jaar hun verkoop minimaal hebben kunnen vertienvoudigen. Hierdoor kunnen ze echt hun dromen waarmaken. 

Door de coronacrisis hebben we beslist om met het softwareplatform Crowdselling samen te werken zodat de verenigingen op een veilige manier, met een gratis webshop, hun vekoop kunnen realiseren.

Voorwaarden

  • Gratis levering vanaf 250 euro incl btw, in heel Vlaanderen en Brussel.
  • Leveringstermijn: 2 tot 3 weken. We werken alleen met VERSE producten, of maw wij produceren op bestelling.

Verwennerij voor de verenging zelf:

  • Bij een verkoop vanaf € 1.000 ontvang je een groepsgeschenk van de Sint voor 5 à 10 personen twv € 27,00
  • Bij een verkoop vanaf € 1.500 ontvang je een groepsgeschenk van de Sint voor 10 à 15 personen twv € 35,00
  • Bij een verkoop vanaf € 2.000 ontvang je een groepsgeschenk van de Sint voor 25 à 30 personen twv € 55,00

Contact:

MILA bvba – Gert Van Damme
Wolvenstraat 2a
9280 Wieze
Mail: gert.vandamme@mila.be
Tel: 053 78 22 15

MILA