Oerman

Oerman boxershorts uit Gent maakt kleurrijke en stoere boxershorts voor mannen uit biologisch katoen. Oerman steunt lokale verenigingen en biedt een aantrekkelijke winstmarge van bijna 40% voor jouw non-profit. In enkele klikken start je je eigen verkoop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

Stoere boxershorts voor mannen - Winstmarge van bijna 40% - Gratis webshop inbegrepen - Automatisch dagelijkse betaling van de winst

je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Geen verkopen gevonden.

Hoe werkt het?

Kies een verkoop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

Oerman levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Over Oerman

Oerman steunt lokaal!

Bij Oerman geloven we dat lokale bedrijven en lokale verenigingen de handen in elkaar kunnen slaan. Elke vereniging is op zoek naar centjes. Daarom geeft Oerman een groot deel van zijn winst weg aan lokale verenigingen. Dankzij Oerman en crowdselling.eu kan je heel eenvoudig een winstgevende verkoop op poten zetten

Oerbelgisch, hip en tegelijk duurzaam!

Oerman is gevestigd in hartje Gent. Onze boxershorts worden handgemaakt door een Portugees familiebedrijf met ultrazacht biologisch handgeplukt katoen. Onze verpakkingen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Onze verzenddozen zijn 100% biologisch afbreekbaar. No plastics!

Kleurrijke designs, heerlijk draagcomfort en top kwaliteit.

Overtuig jezelf! Oerman verrast met kleurrijke designs, heerlijk draagcomfort en top kwaliteit. De kleuren zijn mooi en fel en het biologisch katoen is heerlijk zacht. Wij gebruiken 95% zacht biologisch katoen en 5% elastaan voor een heerlijk aansluitende boxershort. De waistband is 4 cm. Oerman gebruikt heat seal labels en geen vervelende losse etiketten. De boxers bestaan uit 7 delen voor een moderne look en perfecte fit.

Geen minimum bestelhoeveelheid

Er is geen minimum bestelhoeveelheid maar we vragen wel €9 voor elke levering. Hoe meer boxershorts jullie verkopen en in één keer laten leveren hoe interessanter voor jullie non-profit. Je kan op elke moment beslissen om de bestellingen te laten opsturen.

Levering binnen de 5 werkdagen

Normaal leveren we binnen de 5 werkdagen. In deze uitzonderlijke tijden merken we dat er bij de post soms een paar dagen extra vertraging kan ontstaan. 80% van alle bestellingen worden binnen de 3 werkdagen geleverd maar je weet maar nooit. Kortom, normaal gezien zal je de boxershorts super snel ontvangen.

Top klantenservice!

Stuur al je vragen of bestellingen door naar stefan@oerman.be. Hij zal je verder helpen en zorgt voor een perfecte levering en begeleiding. We kunnen een factuur opmaken voor je vereniging indien je dat wenst. Stuur ons bij de bestelling al je gegevens door. Denk aan de naam van de vereniging, de naam van de contactpersoon, eventueel btw nummer, leveradres, facturatieadres indien anders dan het leveradres. Als jullie de bestellingen per naam doorsturen dan maken wij de pakketten klaar per koper. Dat maakt het veel makkelijker voor jullie om de boxershorts te verdelen.

Oerman matentabel

Bestel je boxershorts in de juiste maat. Meet je taille en vergelijk met de tabel hieronder. Op die manier ben je zeker van de maat die je bestelt. Mocht je je toch vergissen dan kan je de boxershorts rechtstreeks en gratis wisselen bij Oerman.

Matentabel Oerman boxershorts
Oerman
Levertermijn
Levervoorwaarden