RegioBierbox

🍻 Door Bierliefhebbers voor Bierliefhebbers
💰 Mooie winstmarges
🛒 Gratis webshop inbegrepen
🏦 Automatisch dagelijkse betaling van de winst
je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe werkt het?

Kies een verkoop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

RegioBierbox levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Over RegioBierbox

RegioBierbox ondersteunt regionale en microbrouwerijen door mensen kennis te laten maken met streekbieren uit hun eigen regio of andere Belgische regio's.

Onze missie bestaat erin lokale brouwers te versterken en te ondersteunen. Dankzij deze samenwerking kunnen we de bewustwording over de cultuur en expertise van Belgisch bier in de verschillende regio's vergroten. Wij geloven in de diversiteit van ons Belgisch erfgoed.

Het verhaal van RegioBierbox begon met de ontmoeting tussen een ondernemende bierliefhebber, Louis, en een gepassioneerde brouwer, Joeri. Zij werken sinds begin 2019 samen met ambachtelijke brouwers om de Belgische bierendiversiteit te bevorderen, als tegengewicht voor de groeiende uniformiteit van onze wereldeconomie. Het is altijd maar moeilijker voor de brouwers om hun uniek verhaal naar de eindconsument te brengen, zonder constant geconfronteerd te worden met de concurrentie van de grote spelers in ons land. De andere belangrijke vaststelling was dat de bierliefhebbers amper weten welke bieren uit hun eigen regio komen en nog minder waar deze beschikbaar zijn. Louis en Joeri gingen dus de uitdaging aan om uitzonderlijke streekbieren van de brouwer direct aan de liefhebber te leveren.

Contact

Dieter

+32 485 81 01 25
info@regiobierbox.com
https://www.regiobierbox.com/
 

RegioBierbox
Levertermijn
8 kalenderdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 0 euro aankoop: gratis afhaling
Vanaf 160 euro aankoop: gratis levering