Roséfestival.be

Wij van het Rosé Festival hebben een idee. Een goed idee, al zeggen we het zelf. En ook de verenigingen waar we al mee samengewerkt hebben, zijn enthousiast. In plaats van een eetfestijn, of aanvullend op je jaarlijkse actie, bied je een rosé takeaway aan. Met ons, natuurlijk 😊 

je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe werkt het?

Kies een verkoop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

Roséfestival.be levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Over Roséfestival.be

  • De rosés die wij verkopen, zijn lekker. Geloof ons: we dachten ook dat elke rosé die niet te donker was goed zou zijn maar daar zijn we toch van terug gekomen. De rosés van het Rosé Festival worden algemeen goed bevonden en worden ook in klassevolle zaken geschonken. 
  • Rosé is de drank van 2021. Na de gin-tonic, de Aperol Spritz en de Pimms is het deze zomer aan de rosé. Iedereen wil wel een paar flessen in de frigo hebben liggen, dus mensen zullen met plezier je actie steunen.
  • We maken speciale deals voor verenigingen en organisaties. Met de prijzen die wij je aanbieden, kun je nog winst maken zodat je vereniging er een flink bedrag aan overhoudt. 
  • We denken graag mee. € 10 per fles, 5 + 1 gratis, een aperobox in samenwerking met andere handelaars, een roséwandeling: alles is mogelijk om je verkoop te maximaliseren. 
Roséfestival.be
Levertermijn
Levervoorwaarden