Spaas kaarsen

🕯 Kwalitatieve kaarsen in België
💰 Mooie winstmarges
🛒 Gratis webshop inbegrepen
🏦 Automatisch dagelijkse betaling van de winst
je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe werkt het?

Kies een verkoop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

Spaas kaarsen levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Over

Sinds zijn ontstaan in 1853, maakt Spaas kwalitatieve kaarsen in België. De traditie en ons vakmanschap geven we al 5 generaties aan elkaar door. Onze kaarsen evolueren mee met de hedendaagse trends en technieken, waardoor ze nog steeds dé referentie zijn voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Spaas wil mensen inspireren om een vleugje warmte toe te voegen aan het leven van elke dag. Daarom bieden wij een breed assortiment kaarsen aan die jouw momenten intenser en gezelliger maken.

Onze voorwaarden

Kaarsen zijn het perfecte product om in het najaar aan te bieden aan jouw sympathisanten. Wanneer de dagen korter worden, houdt iedereen van meer gezelligheid in huis. Je kaarsen bestellen zolang de voorraad strekt, voor een minimumbedrag van €500. Vanaf dat bedrag leveren wij de kaarsen gratis op het door jou gekozen adres van jouw vereniging. Alle bestellingen voor 1 vereniging, worden samen verstuurd. Reken op een levertijd van 2 weken.

Concreet betekent dit het volgende:
  • geurkaarsjes in glas: minimum 40 kartons (gemengd mag)
  • geurstokjes 80 ml: minimum 11 kartons (gemengd mag)
  • tuinschalen per 4: minimum 54 kartons (gemengd mag)
  • geurkaars in bokaal: minimum 30 kartons (gemengd mag)

Klaar met je volledige bestelling en actie? Stuur een mail naar bart.coopmans@spaas.be met de gegevens voor levering.

Maak kans op een extraatje

Wie meer voor meer dan €2.000 aan kaarsen bij ons koopt, maakt kans op een pakket gratis kaarsen, om jouw zomerkamp te verlichten. De winnaar wordt begin januari 2021 bekendgemaakt.

Spaas kaarsen