Les Tartes de Françoise

🍰 Heerlijke, ambachtelijke taarten
💰 Mooie winstmarges
🛒 Gratis webshop inbegrepen
🏦 Automatisch dagelijkse betaling van de winst
je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe werkt het?

Kies een verkoop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

Les Tartes de Françoise levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Over Les Tartes de Françoise

De geschiedenis van Les Tartes de Françoise begint in 1994. In een kleine Brusselse keuken, waar Françoise keukenprinses is. Ze houdt van alles wat lekker, natuurlijk en eenvoudig is. Ze maakt er heerlijke taarten, die in de smaak vallen bij vrienden en restaurants in de buurt.

Heel snel gaat een eerste atelier open in de Renbaanlaan in Elsene. Het is geen klassieke patisserie. Je stapt direct het atelier in waar de taarten gemaakt worden. Je vindt er enkel grote, feestelijke zoete en hartige taarten voor lekkerbekken, die je graag deelt met vrienden, collega’s of familie. Wat het verschil maakt, is de “zoals thuis” aanpak. Taarten zonder chichi. Bescheiden en tegelijk om duimen en vingers af te likken. Gemaakt met liefde en de beste ingrediënten. Genereus tot de laatste hap.

Vandaag is er niks veranderd, behalve het aantal ateliers. De spirit en kwaliteit zijn hetzelfde gebleven. Nog altijd hetzelfde oog voor detail, verzorgd afgewerkt en met dezelfde liefde voor het vak. En met een steeds meer uitgesproken smaak voor seizoensproducten. Deze liefdesgeschiedenis wordt nu elke dag in heel België geschreven. Tartes de Françoise nodigt u uit om samen de smaak en het plezier van lekker ambachtelijk werk te delen.

Taarten kunnen afgehaald in de winkels van Les Tartes de Françoise. Ontdek alle winkels hier.

Les Tartes de Françoise
Levertermijn
Levervoorwaarden