Toiletpapierslag

🧻 WC-papier van uitstekende kwaliteit
💰 Mooie winstmarges
🛒 Gratis webshop inbegrepen
🏦 Automatisch dagelijkse betaling van de winst
je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe werkt het?

Kies een verkoop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

Toiletpapierslag levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Over

Heb je een grote aankoop gepland of staat er een uitstap op de agenda en heeft je vereniging, school of organisatie extra budget nodig? Kies voor originele en kwalitatieve producten voor je verkoop. Iedereen verkoopt wafeltjes, taarten of andere zoetigheden, ga voor producten die mensen elke dag gebruiken! Kies voor producten die mensen echt nodig hebben en maximaliseer je winst!

Toiletpapierslag.be is een initiatief van Verpakkingen De Groof, een groothandel gespecialiseerd in voedingsgeschikte voedselverpakkingen voor bakkers, beenhouwers, broodjeszaken, … Naast deze verpakkingen hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan sanitaire en hygiënische producten. Zo kwam de zaakvoerder Benny op het idee om dit verder uit te werken.

Verpakkingen De Groof steunt op een jarenlange ervaring die generatie op generatie doorgegeven werd en steunt op 3 pijlers: een klantgerichte service, met kwalitatieve producten aan een concurrentiële prijs.

Benny Vackier (Zaakvoerder):

“Zelf ben ik jarenlang lid geweest van de jeugdbeweging in mijn buurt en allerhande verenigingen. Vroeger ben ik zelf met medeleden de straat op getrokken om extra budget te verzamelen voor onze kampen en evenementen en ik ken als geen ander de pijnpunten van zo’n verkoopactie.
Vanuit die ervaring is het idee ontstaan voor een website die het makkelijk maakt een succesvolle steunactie op te zetten. Aarzel nooit om me tips te vragen om je actie extra succesvol te maken!”

Toiletpapierslag