Wildiers confituren

🍒 Ambachtelijk bereide confituren, pickles en vliersiroop sinds 1985
💰 Mooie winstmarges
🛒 Gratis webshop inbegrepen
🏦 Automatisch dagelijkse betaling van de winst
je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe werkt het?

Kies een verkoop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

Wildiers confituren levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Over Wildiers confituren

Met witloof en eigengeteelde groenten gingen Nicole en Guido naar de plaatselijke boerenmarkten. Daar er al wat overschot van augurken, bloemkool, rabarber en ander fruit was werden er pickles gemaakt. De resten fruit belandden in potjes met eigenhandig geschreven etiket: rabarber, aardbeien, rode bessenconfituur.

De belangstelling van de klanten groeide en zo kwamen ook de eerste flesjes vliersiroop op de boerenmarkt. Plaatselijke winkels toonden belangstelling. De potjes kregen een mooie nostalgische verpakking en werden door groothandelaars verspreid over het Vlaamse land, in delicatessenzaken of de betere bakker. De laatste jaren ontstond een nieuwe trend: onze producten worden veel gebruikt in geschenkmanden en vele bedrijven geven het graag als relatiegeschenk.

Wel blijft de eerste microbe, zelf aan de man brengen, ons vast houden. Zo zal u ons nog dikwijls terugvinden op artisanale markten, beurzen en evenementen, omdat contact met de klanten, die onze producten waarderen een grote stimulans geeft weer met veel moed het soms zware werk met plezier verder te zetten.

Voorwaarden

Wekelijkse levering vanaf 250 euro

Contact

Wildiers BV: Ijzerkruisstraat 64, 1000 Brussel

Wildiers confituren
Levertermijn
10 werkdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 0 euro aankoop: gratis afhaling
Vanaf 250 euro aankoop: gratis levering