kant-en-klare verkoop

Braziliaans fingerfood mix

Sabor Brasil biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw non-profit. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

Mix van 12 verschillende heerlijke fingerfood
Aankoopprijs 6.5 Verkoopprijs 10 Winst
Mix van 12 verschillende heerlijke fingerfood
Coxinha's gevuld met kip, spekjes, scampis, Napolitaine, Kibe gevuld met Cashew of Kaas, Risoles de Milho, gevuld met mais en crème.

Hoe werkt het?

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

Sabor Brasil levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Onze partner

Over Sabor Brasil

Ontdek de échte Braziliaanse fingerfood. Aurea Santiago heeft haar recepten mee naar Belgie gebracht en maakt al deze fingerfood hier in Werchter met lokale producten.

Aanbod: Mix van 12 verschillende heerlijke fingerfood: Coxinha's gevuld met kip, spekjes, scampis, Napolitaine, Kibe gevuld met Cashew of Kaas, Risoles de Milho, gevuld met mais en crème.

Alles wordt diepvries geleverd of, na overleg, komen wij bestellingen op locatie warm maken en kan het dus warm besteld worden.

Alles is verpakt in individuele porties en dus ook corona proof.

Sabor Brasil
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Maak eerst een verkoop aan met alle producten en geef ons dan een seintje in de chat rechtsonder. We zullen de producten voor jou verbergen.

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met Bancontact, Mastercard of VISA.

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken

zin in iets anders?

Meer van 

Sabor Brasil

Geen verkopen gevonden.