kant-en-klare verkoop

Pralines Verkoop

FundRocket biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw vereniging, school of goed doel. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

🍫 Ontdek onze onweerstaanbare en ambachtelijke pralines, perfect voor de feestdagen en andere speciale gelegenheden! Verwen jullie familie, vrienden en supporters met overheerlijke Belgische chocolaatjes, gemaakt met de beste 100% Callebaut chocolade. Een winstgevende en heerlijke manier om jullie doelen te bereiken!

🤝 Lokaal geproduceerd: De pralinesworden lokaal gemaakt in België.

Maak van jullie Pralines verkoop een onvergetelijk succes terwijl jullie genieten van deze heerlijke lekkernijen. Neem vandaag nog contact met ons op om jullie campagne te plannen en samen een zoete en betekenisvolle impact te creëren! Start jullie webshop in enkele klikken hierboven. Zoek je meer informatie over onze pralines? Bekijk dan www.fundrocket.be/pralinesverkoop

Ballotin Pralines (250g)
Aankoopprijs 5.99 Verkoopprijs 9.5 Winst

Ballotin Pralines (250g)

Trakteer jezelf of verras een geliefde met deze luxe chocolade-ervaring. Bestel nu en geniet van onweerstaanbare zoetheid uit onze webshop. Pralines van 100% callebaut chocolade. Verpakt in een mooi doosje.

Ballotin Pralines (500g)
Aankoopprijs 11.5 Verkoopprijs 17.5 Winst

Ballotin Pralines (500g)

Ontdek pure verleiding met onze Ballotin 500 gram: Een assortiment van pralines, gemaakt van 100% Callebaut chocolade, verpakt in een elegant doosje - het perfecte geschenk.


Ballotin Pralines (1000g)
Aankoopprijs 22.79 Verkoopprijs 31.99 Winst

Ballotin Pralines (1000g)

Ontdek pure verleiding met onze Ballotin 1000 gram: Een assortiment van pralines, gemaakt van 100% Callebaut chocolade, verpakt in een elegant doosje. Leuk om cadeau te geven aan familie en terwijl ons te steunen!
recensies

Ervaringen met deze verkoop

No items found.

Hoe werkt het?

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

FundRocket levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Onze partner

Over FundRocket

Bij FundRocket zijn we vastbesloten om een wereld te creëren waarin fondsenwerving eenvoudig, efficiënt en betekenisvol is. Wij zien een toekomst waarin elke vereniging, ongeacht haar grootte of doel, de mogelijkheid heeft om op een eenvoudige manier hun fondsenwervingsdoelen te bereiken.

We zijn er om verenigingen te bevrijden van de zorgen en rompslomp van fondsenwerving. Met onze slimme technologie en een uitgebreid assortiment aan producten, maken we fondsenwerving leuk en makkelijk! Wij hebben ooit in jou schoenen gestaan en weten wat er bij komt kijken om een leuke inzamelactie te organiseren! Elk jaar dezelfde producten aanbieden en al de betalingen handmatig controleren vinden wij niet cool! Daarom hebben wij FundRocket opgestart. De plek voor alle fundraisers in België.

Wij geloven dat elke vereniging/club/school/goed doel, onafhankelijk van hun grootte, recht heeft op de meest efficiënte verkoopplatform.

Levertermijn
Maximaal 8 kalenderdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 0 stuks: Zie www.fundrocket.be onder producten voor levervoorwaarden per product
FundRocket
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Nadat je de verkoop hebt aangemaakt, kom je in je eigen dashboard terecht. Daar kan je onder Instellingen > Artikels bepaalde artikels verbergen en/of nieuwe artikels van dezelfde partner toevoegen.

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met alle populaire betaalmiddelen zoals Bancontact, Mastercard, VISA, Klarna en iDEAL.

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken