kant-en-klare verkoop

Chocolates from Heaven

Chocolates from Heaven biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw non-profit. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

Chocolates from Heaven tabletten
Aankoopprijs 6 Verkoopprijs 10 Winst
Chocolates from Heaven tabletten

Deze 3-pack bevat 3 (h)eerlijke repen Chocolates from Heaven.

 • Chocolates from Heaven – melk gecarameliseerde amandelen zeezout 100g
 • Chocolates from Heaven – puur 72% bosbessen 100g
 • Chocolates from Heaven – melk 100g

Wanneer je een stuk chocolade afbreekt, kan je niet alleen hemels genieten van onze (h)eerlijke chocolade, maar help je ook met het planten van bomen en het verwezenlijken van de dromen van onze cacaoboeren.
Onze missie is om de aarde te laten herleven, door bomen te planten op en rond de cacaoplantages. Het planten van bomen is goed voor het klimaat, evenals de talloze sociale en economische voordelen.

Chocolates from Heaven pakket chocolade hazelnootjes + katoenen totebag “I’m a chocolate lover!”
Aankoopprijs 6 Verkoopprijs 10 Winst
Chocolates from Heaven pakket chocolade hazelnootjes + katoenen totebag “I’m a chocolate lover!”

Dit pakket bevat een zakje (150g) (h)eerlijke gekarameliseerde hazelnootjes met een laagje Chocolates from Heaven melkchocolade en een katoenen totebag met opschrift “I’m a chocolate lover!”

Wanneer je een stuk chocolade eet, kan je niet alleen hemels genieten van onze (h)eerlijke chocolade, maar help je ook met het planten van bomen en het verwezenlijken van de dromen van onze cacaoboeren.
Onze missie is om de aarde te laten herleven, door bomen te planten op en rond de cacaoplantages. Het planten van bomen is goed voor het klimaat, evenals de talloze sociale en economische voordelen.

Hoe werkt het?

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

Chocolates from Heaven levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Onze partner

Over Chocolates from Heaven

Een toffe en coole activiteit of uitstap organiseren kost vaak heel wat geld. Samen met Chocolates from Heaven kunnen jullie een leuke verkoopactie organiseren met (h)eerlijke chocolade.

Bij Klingele Chocolade produceren we al 25 jaar lang chocolade met veel passie en respect voor de cacaoboeren en de gezondheid van de mensen. Sinds 2017 produceren we ook Belgische, biologische en Fairtrade chocolade onder het merk Chocolates from Heaven. Met de hedendaagse klimaatproblemen zoals de branden in Australië en de ontbossing rond cacaoplantages, wilden we een verschil maken met onze chocolade. Daarom zijn we in januari 2020 begonnen met het planten van bomen op en rond de cacaoplantages.

Check zeker even onze website en ons promofilmpje voor meer info.

Psst… Na het smullen van de (h)eerlijke reep chocolade zie je het verhaal tevoorschijn komen!
Al onze producten zijn verkrijgbaar in Bioplanet, Delhaize, Holland & Barrett en een heel aantal andere verkooppunten. Check onze verkooppunten op de website!

Voorwaarden

 • Alle prijzen gelden voor afhaling op ons adres: Noorwegenstraat 19, 9940 Evergem
 • Levering kan apart besproken worden.
 • Levertijd maximaal 10 werkdagen.
 • Openingsuren:
  • van maandag tot donderdag: 8:30am – 4:30pm
  • op vrijdag: 8:30am – 15:00am

Geef ons gerust een seintje om de levering van je producten af te spreken (+32 9 258 23 58 of via julie.verschueren@klingelechocolade.be)

We hebben geen minimum afnames, dit om het jullie zo gemakkelijk mogelijk te maken en zoveel mogelijk winst marge te creëren.

Chocolates from Heaven
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Maak eerst een verkoop aan met alle producten en geef ons dan een seintje in de chat rechtsonder. We zullen de producten voor jou verbergen.

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met Bancontact, Mastercard of VISA.

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken

zin in iets anders?

Meer van 

Chocolates from Heaven

Geen verkopen gevonden.