kant-en-klare verkoop

Côte d'Or

VDC-Komerz biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw non-profit. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

Côte d'Or Bouchée mini - ca. 106 stuks - 1kg
Aankoopprijs 13.65 Verkoopprijs 21 Winst

Côte d'Or Bouchée mini - ca. 106 stuks - 1kg

In de volksmond worden de Bouchées ‘muisjes’ genoemd, maar het zijn in feite kleine chocolade bonbons in de vorm van een klein olifantje die de kracht van Cote d’Or melk chocolade en een heerlijke pralinévulling combineren. Top chocolade bonbons in een herbruikbare verpakking, een unieke combinatie! Een chocolade cadeau voor op kantoor, horeca of gezellig thuis: deze bokaal bevat 1kg Côte d'Or Mini Bouchée (Chocolade bonbons, chocolade pralines). Eindeloos genieten! Verpakt in een transparante, herbruikbare bokaal van topkwaliteit (3L) met handige dekselsluiting. Ideaal om ook nadien uw speelgoed, knutselgerief of andere spullen in op te bergen. Op deze manier krijgt uw verpakking meteen een duurzaam tweede leven.

  • Heerlijke Cote d'Or melk chocolade
  • Perfect om te delen of op tafel te zetten
  • Samen met Cocoa Life bouwt Côte d'Or aan een duurzame toekomst van cacao
Côte d’Or Chokotoff 800g
Aankoopprijs 8.19 Verkoopprijs 12.6 Winst

Côte d’Or Chokotoff 800g

Chokotoff, een chocolade bonbon met unieke en intense smaak. Geliefd bij volwassenen en kinderen op elk moment van de dag; zowel voor op kantoor, horeca, Sinterklaas, Pasen of als chocolade cadeau.

De Chokotoff, een karamel omhuld met heerlijke Côte d'Or chocolade, is speciaal ontworpen voor lekkerbekken die héééél lang van de chocolade van Côte d'Or willen genieten. Verpakt in een handige bokaal van 1,5l inhoud, transparant met deksel. Ideaal om ook nadien uw speelgoed, knutselgerief of andere spullen in op te bergen. Op deze manier krijgt uw verpakking meteen een duurzaam tweede leven. Topchocolade van Côte d'Or in een topverpakking, een unieke combinatie.

Côte d’Or Bouchée Melk 25g 8-pack
Aankoopprijs 3.78 Verkoopprijs 6.3 Winst

Côte d’Or Bouchée Melk 25g 8-pack

8 melk chocolade bonbons van telkens 25g gevuld met heerlijke praliné.

In de volksmond worden de Bouchées ‘muisjes’ genoemd, maar het zijn in feite kleine chocolade bonbons in de vorm van een klein olifantje die de kracht van Cote d’Or melk chocolade en een heerlijke pralinévulling combineren.

  • Heerlijke Cote d'Or melk chocolade
  • Perfect om te delen of op tafel te zetten
  • Samen met Cocoa Life bouwt Cote d Or aan een duurzame toekomst van cacao
Côte d’Or Chocolade Repen Melk 4-pack
Aankoopprijs 2.84 Verkoopprijs 4.73 Winst

Côte d’Or Chocolade Repen Melk 4-pack

De intensiteit van echte Côte d’Or melk chocolade voor een moment van puur en ongetemd plezier. De Côte d’Or chocolade repen bieden u op elk moment van de dag chocoladeplezier op maat aan, nu per 4 verpakt.

Côte d’Or Mignonnette Melk 240g + Côte d’Or Mignonnette Noir de Noir 240g
Aankoopprijs 8.19 Verkoopprijs 13.65 Winst

Côte d’Or Mignonnette Melk 240g + Côte d’Or Mignonnette Noir de Noir 240g

Mignonnette Melk: De intensiteit en authenticiteit van echte Côte d’Or melkchocolade geconcentreerd in een kleine tablet, om te delen met vrienden en familie of lekker bij een kopje koffie.
Mignonnette Noir De Noir: De intensiteit en authenticiteit van echte Côte d’Or extra pure chocolade geconcentreerd in een kleine tablet, om te delen met vrienden en familie of lekker bij een kopje koffie.

recensies

Ervaringen met deze verkoop

No items found.

Hoe werkt het?

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

VDC-Komerz levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Onze partner

Over VDC-Komerz

2020/2021 en het Covid-19 virus hebben vele acties van verenigingen en scholen de mond gesnoerd.

Daar willen wij het niet bij laten. Wij staan u en uw organisatie bij om ook in deze uitzonderlijke tijden uw clubkas te spijzen, of de organisatie van uw volgende kamp mogelijk te maken.

Met ons kwalitatief en uitgebreid gamma aan topmerken hebben wij dé producten in huis waarmee jullie organisatie succesvolle acties kan opzetten.

Al onze producten zijn per stuk te bestellen, dus geen gedoe met verplichte volle dozen of verpakkingen.

VDC-Komerz
Levertermijn
Maximaal 9 kalenderdagen
Levervoorwaarden

Altijd mogelijk: €55 (excl. btw) levering
Vanaf 250 stuks: gratis levering

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Nadat je de verkoop hebt aangemaakt, kom je in je eigen dashboard terecht. Daar kan je onder Instellingen > Artikels bepaalde artikels verbergen en/of nieuwe artikels van dezelfde partner toevoegen.

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met alle populaire betaalmiddelen zoals Bancontact, Mastercard, VISA, Klarna en iDEAL.

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken