kant-en-klare verkoop

Or Tea? - Ecologische theebuiltjes

Camellia S biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw non-profit. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

Alle builtjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar maïszetmeel en worden gevuld met identiek dezelfde kwaliteit thee als de losse thee. Handig verpakt in een doosje met 10 builtjes per smaak.
Set 1 van 3x 10-Sachet Box
Aankoopprijs 11.38 Verkoopprijs 17.7 Winst

Set 1 van 3x 10-Sachet Box

Set van 3 smaken, telkens 10 builtjes per smaak: EnerGinger (energetishe infusie van gember en citroengras), Detoxania (detox, groene thee met kurkuma en lavendel) en African Affairs (rooibos met cacao)
Giftbox 6x 10-Sachet Box
Aankoopprijs 22.77 Verkoopprijs 35.4 Winst

Giftbox 6x 10-Sachet Box

Geschenkbox met 6x 10 builtjes.Bevat:Beeeee Calm: kamille infusie met een snuifje vanilleDetoxania: groene thee met kurkuma en lavendelQueen Berry: rode vruchten infusieMerry Peppermint: pepermunt met zoethout en venkelDuke's Blues: earl grey blue flowerEnerGinger: infusie van gember en citroengras
Set 2 van 3x 10-Sachet Box
Aankoopprijs 11.38 Verkoopprijs 17.7 Winst

Set 2 van 3x 10-Sachet Box

Set van 3 smaken, telkens 10 builtjes per smaak: Mount Feather (klassieke groene thee), Queen Berry (rode vruchteninfusie) en Merry Peppermint (pepermunt infusie met toets zoethout)
Giftbox 9x 10-Sachet Box
Aankoopprijs 34.22 Verkoopprijs 54 Winst

Giftbox 9x 10-Sachet Box

De prachtige rode box bevat telkens 10 builtjes van de 9 bestverkopende Or Tea? smaken:- Mount Feather: klassieke groene thee- Beeeee Calm: rustgevende blend van kamille met een vleugje vanille- Kung Flu Fighter: immuniteitbooster van appel, gember en eucalyptus- Lychee White Peony: witte thee met een zoete toets van lychee- Queen Berry: rode vruchteninfusie- Detoxania: detox, groene thee met kurkuma en lavendel- Duke's Blues: Earl Grey blue flower- Merry Peppermint: pepermunt infusie met toets zoethout- African Affairs: rooibos met cacao

Hoe werkt het?

Shopping cart icon

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.
Megaphone icon

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.
Coins icon

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.
Truck icon

Verdeel de bestellingen

Camellia S levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Onze partner

Over Camellia S

Camellia S bv is gevestigd in Waregem en is de exclusieve verdeler van o.a. het theemerk Or Tea? en de vegan en bio muntjes van Max’s Organic Mints.
Je kan ons bereiken op het telefoonnummer 0478 392 275 of via mail naar info@camellia-s.be.
Er zijn € 6,00 transportkosten, er wordt gratis verstuurd vanaf € 350,00 excl. BTW.
Meer info op www.camellia-s.be.
Camellia S
FAQ

Veelgestelde vragen

Question mark icon

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.
Question mark icon

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Nadat je de verkoop hebt aangemaakt, kom je in je eigen dashboard terecht. Daar kan je onder Instellingen > Artikels bepaalde artikels verbergen en/of nieuwe artikels van dezelfde partner toevoegen.
Question mark icon

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met Bancontact, Mastercard of VISA.
Question mark icon

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.
Question mark icon

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.
Question mark icon

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken