kant-en-klare verkoop

Kaartspel Dokter Li

Dokter Li biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw non-profit. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

Een dynamisch caféspel en een knipoog naar de realiteit. Speelplezier in een compact doosje om iedere bubbel mee te bekoren.
Kaartspel Dokter Li
Aankoopprijs 7.7 Verkoopprijs 12 Winst

Kaartspel Dokter Li

Een dynamisch caféspel om ieders bubbel mee te bekoren
recensies

Ervaringen met deze verkoop

No items found.

Hoe werkt het?

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

Dokter Li levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Onze partner

Over Dokter Li

Dokter Li Wenliang probeerde ons te waarschuwen voor het gevaar van een nieuw virus. Helaas overleed hij zelf aan COVID-19 voordat de wereld door had dat hij alarm sloeg voor een aankomende pandemie. 

In het kaartspel Dokter Li verspreidt het coronavirus zich in een dreigend tempo over de hele wereld. Twee tot vijf spelers doen er alles aan om met goede voorbereidingen de curve van hun land plat te houden en hiermee een hoog dodental te voorkomen.

Daarvoor verzamelen ze voldoende ziekenhuiscapaciteit, doeltreffend leiderschap en sociale afstand. Maar opgelet, hoewel er wel wat voordelen te rapen vallen met een creatieve en welwillende bevolking, luren er ook talloze verzwarende omstandigheden. Hamstergedrag en een nieuwe golf zijn overigens nooit ver weg terwijl regeringsleiders van alle slag manieren zoeken om deze crisis te lijf te gaan. 

Dokter Li
Levertermijn
Maximaal
Levervoorwaarden
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Nadat je de verkoop hebt aangemaakt, kom je in je eigen dashboard terecht. Daar kan je onder Instellingen > Artikels bepaalde artikels verbergen en/of nieuwe artikels van dezelfde partner toevoegen.

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met Bancontact, Mastercard of VISA.

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken

zin in iets anders?

Meer van Dokter Li

Geen verkopen gevonden.