kant-en-klare verkoop

Les Folies de Lowie

VDC-Komerz biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw non-profit. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

Sophie
Aankoopprijs 5.6 Verkoopprijs 9.9 Winst

Sophie

Ons Sophie is nostalgisch snoep met een samenstelling uit snoeppapier (buitenzijde) en een vulling van friszuur poeder (binnenzijde). Dit snoepgoed (400g) is nostalgisch en typisch Belgisch qua origine. Vulling op basis van wijnsteenzuur en zonder toegevoegde aroma's. Al ons snoep is verpakt in een herbruikbare plastic tubo met deksel (die je kan gebruiken in diepvries, microgolf en koelkast). Zo krijgt uw verpakking een duurzaam tweede leven.
Veronique + Gennaro
Aankoopprijs 5.6 Verkoopprijs 9.9 Winst

Veronique + Gennaro

Ontdek onze combinatie van Onze-Lieve-Vrouwtjes (500g) + gesuikerde nic-nacs (350g) in dit unieke pakket! Ideaal om uit te zetten thuis, op kantoor of binnen verenigingen. Al ons snoep is verpakt in een herbruikbare plastic tubo met deksel (die je kan gebruiken in diepvries, microgolf en koelkast). Zo krijgt uw verpakking een duurzaam tweede leven.
Jasper + Farah
Aankoopprijs 4.67 Verkoopprijs 9.9 Winst

Jasper + Farah

Jasper en Farah, samen goed voor 1000g puur snoepplezier. Deze combinatie bevat 500g zure en 500g geoliede fruitgom. Al ons snoep is verpakt in een herbruikbare plastic tubo met deksel (die je kan gebruiken in diepvries, microgolf en koelkast). Zo krijgt uw verpakking een duurzaam tweede leven.
Christel + Lise
Aankoopprijs 6.51 Verkoopprijs 11.5 Winst

Christel + Lise

Christel en Lise, samen goed voor 1450g puur snoepplezier. Deze combinatie bevat 1000g zure aardbeinestels en 450g geoliede fruitgom. Ons Lise heeft lange gesuikerde nestels, terwijl ons Christel meer lijkt op suikerbloemetjes die je kan vinden in het park. Al ons snoep is verpakt in een herbruikbare plastic tubo met deksel (die je kan gebruiken in diepvries, microgolf en koelkast). Zo krijgt uw verpakking een duurzaam tweede leven.
Ruben + Melanie
Aankoopprijs 4.67 Verkoopprijs 9.9 Winst

Ruben + Melanie

Ruben en Melanie, samen goed voor 900g puur snoepplezier. Ruben houdt wel van sci-fi, zijn tanden worden namelijk ook wel eens Draculatanden (400g) genoemd. Melanie houdt het liever wat zachtaardiger met creamrolls in aardbeismaak (500g). Al ons snoep is verpakt in een herbruikbare plastic tubo met deksel (die je kan gebruiken in diepvries, microgolf en koelkast). Zo krijgt uw verpakking een duurzaam tweede leven.
Maureen + Marie-Cecile
Aankoopprijs 5.45 Verkoopprijs 10.5 Winst

Maureen + Marie-Cecile

Wauw! Maureen en Marie-Cecile zijn samen goed voor 1200g puur snoepplezier! Maureen is een grote dierenvriend. Ze wordt ook wel eens “ons jellybeertje” genoemd (650g). Marie-Cecile drinkt vooral graag cola. Dat vinden we ook terug in haar smaak (van gum). Met 550g komt iedereen meer dan toe! Al ons snoep is verpakt in een herbruikbare plastic tubo met deksel (die je kan gebruiken in diepvries, microgolf en koelkast). Zo krijgt uw verpakking een duurzaam tweede leven.
Esther + Jessica
Aankoopprijs 6.17 Verkoopprijs 11.9 Winst

Esther + Jessica

Esther en Jessica zijn vrouwen met ballen. Letterlijk. Samen zijn ze goed voor 1000g snoepplezier! Zachte dragibus met een zoete smaak. Al ons snoep is verpakt in een herbruikbare plastic tubo met deksel (die je kan gebruiken in diepvries, microgolf en koelkast). Zo krijgt uw verpakking een duurzaam tweede leven.

Hoe werkt het?

Shopping cart icon

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.
Megaphone icon

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.
Coins icon

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.
Truck icon

Verdeel de bestellingen

VDC-Komerz levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Onze partner

Over VDC-Komerz

2020 en het Covid-19 virus hebben vele acties van verenigingen en scholen de mond gesnoerd.

Daar willen wij het niet bij laten. Wij staan u en uw organisatie bij om ook in deze uitzonderlijke tijden uw clubkas te spijzen, of de organisatie van uw volgende kamp mogelijk te maken.

Met ons kwalitatief en uitgebreid gamma aan topmerken hebben wij dé producten in huis waarmee jullie organisatie succesvolle acties kan opzetten.

Al onze producten zijn per stuk te bestellen, dus geen gedoe met verplichte volle dozen of verpakkingen.

Voorwaarden

Gratis levering op 1 adres, vanaf 250 stuks. De levertermijn bedraagt 5 à 8 werkdagen. Levering gebeurt uiteraard in samenspraak met uw organisatie.

Win David Galle!

VDC-Komerz zorgt voor een onvergetelijk moment binnen uw school, sportclub, vereniging of organisatie. De organisatie met het meeste aantal verkopen tussen 1 augustus 2020 en 30 juni 2021, over de verschillende productengamma’s heen, zal gecontacteerd worden door ons. Wij zorgen voor een optreden van stand-up comedian David Galle! Hiermee kunnen jullie alvast in 2021 opnieuw inkomsten vergaren voor de komende kampen, evenementen en dergelijke meer.

Voor elke sale van meer dan 400 pakketjes bezorgen wij ook een extra beloning aan de top-3 verkopers!

VDC-Komerz
FAQ

Veelgestelde vragen

Question mark icon

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.
Question mark icon

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Nadat je de verkoop hebt aangemaakt, kom je in je eigen dashboard terecht. Daar kan je onder Instellingen > Artikels bepaalde artikels verbergen en/of nieuwe artikels van dezelfde partner toevoegen.
Question mark icon

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met Bancontact, Mastercard of VISA.
Question mark icon

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.
Question mark icon

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.
Question mark icon

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken