kant-en-klare verkoop

Microgreens

Bloembollenshop.com biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw vereniging, school of goed doel. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

JAARROND VERKOOP - Microgreens of kiemgroenten zijn groenten die je in het vroege stadium van de kiem en/of jonge scheuten al kunt oogsten en eten. Ze zijn het hele jaar gemakkelijk te kweken en zitten boordevol voedingsstoffen. Microgreens hebben vaak een heel frisse ietwat pittige smaak, die heerlijk is als versterker in een salade of soep. Je kweekt ze gemakkelijk zelf. Zaai ze bij voorkeur in aarde, in de vollegrond of in een pot.
Microgreens Mix 1
Aankoopprijs 6 Verkoopprijs 10 Winst

Microgreens Mix 1

Deze microgreens mix bestaat uit 4 zakjes (Citroenbasilicum + Borage + Tuinkers + Mizuna green). Microgreens of kiemgroentes zijn makkelijk zelf te kweken. Ze zijn extra lekker, biologisch en zelfgekweekt als je in je eigen vensterbank aan de slag gaat! Kiemgroentes zijn heerlijke toevoegingen op broodjes en salades of in soepen.
Microgreens mix 2
Aankoopprijs 6 Verkoopprijs 10 Winst

Microgreens mix 2

Deze microgreens mix bestaat uit 4 zakjes (Boerenkool + Radijs rood + Sla gemengd + Snijbiet gemengd). Microgreens of kiemgroentes zijn makkelijk zelf te kweken. Ze zijn extra lekker, biologisch en zelfgekweekt als je in je eigen vensterbank aan de slag gaat! Kiemgroentes zijn heerlijke toevoegingen op broodjes en salades of in soepen.
Microgreens mix 3
Aankoopprijs 6 Verkoopprijs 10 Winst

Microgreens mix 3

Deze microgreens mix bestaat uit 4 zakjes (mosterd Red Frills + Bloedzuring + Tasoi + Peashoot). Microgreens of kiemgroentes zijn makkelijk zelf te kweken. Ze zijn extra lekker, biologisch en zelfgekweekt als je in je eigen vensterbank aan de slag gaat! Kiemgroentes zijn heerlijke toevoegingen op broodjes en salades of in soepen.
Microgreens Dish Daikon Radijs
Aankoopprijs 10 Verkoopprijs 15 Winst

Microgreens Dish Daikon Radijs

Witte schaal inclusief zakje Microgreens zaden en aardetablet. Afmetingen 5x21.5x13.5 cm.
Microgreens Terra Schaaltjes 3 stuks
Aankoopprijs 14 Verkoopprijs 20 Winst

Microgreens Terra Schaaltjes 3 stuks

3 Terracotta schaaltjes inclusief 3 soorten Microgreens (Rode Mizuna, Tatsoi, Boerenkool) en aardetablet. Afmetingen per schaal 6 cm hoog en diameter van 11.4 cm.
recensies

Ervaringen met deze verkoop

No items found.

Hoe werkt het?

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

Bloembollenshop.com levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Onze partner

Over Bloembollenshop.com

Om scholen en verenigingen een alternatieve inkomstenbron te bieden tijdens de coronacrisis, slaat Bloembollenshop.com de handen in elkaar met softwareplatform Crowdselling. De verenigingen krijgen daarvoor een gratis webshop ter beschikking om online zaden en bloembollen te verkopen.

De gemiddelde bestellingen bedragen tussen de € 250 en € 7000.

Contact

Bloembollen Vanacker

Brugsesteenweg 26a

8531 Hulste

Tel: 051 48 72 29

Levertermijn
Maximaal 7 werkdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 0 euro aankoop: € 10 verzendkosten
Vanaf 125 euro aankoop: gratis levering
Bloembollenshop.com
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Nadat je de verkoop hebt aangemaakt, kom je in je eigen dashboard terecht. Daar kan je onder Instellingen > Artikels bepaalde artikels verbergen en/of nieuwe artikels van dezelfde partner toevoegen.

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met alle populaire betaalmiddelen zoals Bancontact, Mastercard, VISA, Klarna en iDEAL.

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken