kant-en-klare verkoop

Nestlé

VDC-Komerz biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw non-profit. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

3x Galak Witte Chocolade Tablet
Aankoopprijs 6.44 Verkoopprijs 9.9 Winst

3x Galak Witte Chocolade Tablet

Combinatie van de drie beste Nestlé Galak Witte Chocoladerepen!
Bevat:

1x – Nestlé Galak Witte Chocolade Tablet - 125g

Deel een moment van plezier met heel de familie met de zachtheid van witte GALAK chocolade. Zijn unieke smaak smelt in de mond en doen de smaakpapillen verlangen naar meer. Daarnaast worden enkel kwalitatieve, duurzaam verbouwde cacaobonen geselecteerd door het Nestlé cocoa plan UTZ gecertificeerd.

1x - Nestlé Galak Popri Witte Chocolade Tablet - 125g

Geniet samen met heel de familie van een stuk witte GALAK chocolade met knapperige rijstkorrels. Zijn unieke smaak smelt in de mond en doet de smaakpapillen verlangen naar meer. Daarnaast worden enkel kwalitatieve, duurzaam verbouwde cacaobonen geselecteerd door het Nestlé cocoa plan en UTZ gecertificeerd.

1x – Nestlé Galak Speculoos Witte Chocolade Tablet - 125g

Ontdek de Galak Speculoos. Een heerlijke combinatie van de traditionele speculaas en de smeuïge witte chocolade van Galak. Zijn unieke smaak smelt in de mond en doen de smaakpapillen verlangen naar meer. Puur genot ! Daarnaast worden enkel kwalitatieve, duurzaam verbouwde cacaobonen geselecteerd door het Nestlé cocoa plan UTZ gecertificeerd.

2x Les Recettes de l’Atelier Chocolade Tablet
Aankoopprijs 5.53 Verkoopprijs 8.5 Winst

2x Les Recettes de l’Atelier Chocolade Tablet

Bevat:

1x – Les Recettes de l’Atelier – Dark Blueberries Almond Hazelnuts Chocolade Tablet – 170g

Laat je verrassen door het unieke huwelijk van heerlijke intense pure chocolade en pittige bosbessen, knapperige amandelen of vers geroosterde hazelnoten. Elk vierkant van deze genereuze tablet is uniek en de ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om een onweerstaanbaar, zichtbaar authentiek recept te creëren. Duurzaam verbouwde cacaobonen geselecteerd door het Nestlé cocoa plan en UTZ gecertificeerd.

1x – Les Recettes de l’Atelier – Dark Caramel Chocolade Tablet- 115g

Nestlé de recepten van L'atelier pure chocolade gezouten karamel is een intense donkere chocolade tablet met zichtbare stukjes gezouten karamel. Elk stukje van deze fijne tablet is uniek en de ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om een onweerstaanbaar, zichtbaar authentiek recept te creëren. Duurzaam verbouwde cacaobonen geselecteerd door het Nestlé cocoa plan en UTZ gecertificeerd.

9 Stuks Chocoladerepen van Nestlé
Aankoopprijs 5.45 Verkoopprijs 9.9 Winst

9 Stuks Chocoladerepen van Nestlé

Deze combinatie bevat werkelijk alles wat je kan verlangen van chocoladesnacks! Ideaal om te delen thuis, op het werk of om mee te nemen naar school.

Inhoud:
Deze unieke Mixxboxx bevat 9 van de beste chocolade repen (van Nestle).

1x - Lion Peanut:

Als je van LION houdt moet je deze LION Peanut écht een keer proberen. Dit is onze bekende chocolade reep met geroosterde pinda's als heerlijke toevoeging. Daardoor heeft deze reep een nog ruwer, stoerder uiterlijk en nog meer bite! - Het tussendoortje dat jou onverslaanbaar maakt. Bite it! - Om samen je tanden in te zetten! Gemaakt van 100% gecertificeerde duurzame cacao via het Nestlé Cocoa Plan.

1x - Nuts Chocoladereep

Nuts is een stevige candybar met een rijke combinatie van zachte nougat, een laagje karamel en knapperige hazelnoten omhuld in melkchocolade. Nuts zorgt ervoor dat je er weer tegenaan kunt en net even wat meer durft.

1x - KitKat Chunky Witte Chocolade

KitKat is het grootste candybar merk van Nederland en staat bekend om de combinatie van chocolade en krokante wafel. KitKat Chunky white is geschikt voor elk break moment.

1x - KitKat Chunky Melkchocolade

KitKat is het grootste candybar merk van Nederland en staat bekend om de combinatie van chocolade en krokante wafel. KitKat Chunky melkchocolade is geschikt voor elk break moment.

1x - KitKat 4-finger

Kit Kat is een heerlijke krokante wafel omhuld met melkchocolade. De bekende 4 finger kun je makkelijk breken en uitdelen... of om lekker voor jezelf te houden natuurlijk.

1x - Crunch Chocolade Reep

CRUNCH is een chocoladereep van melkchocolade gevuld met krokante glutenvrije granen.Geniet van deze glutenvrije chocolade. 100% gecertificeerd duurzame cacao via het Nestle cocoa plan in samenwerking met UTZ.

1x - Lion Original - Melkchocolade

Overheerlijke Lion candybars van 42 gram per stuk. Geniet van de unieke combinatie van melkchocolade, caramel, knapperige biscuit en lekkere rijstkorrels.

1x - Rolo Original - Melkchocolade

ROLO is een cup van romige melkchocolade gevuld met zachte karamel. Deze combinatie geeft ROLO een unieke smaak. ROLO is het enige chocoladesnoepje in een handige rol.

1x - Smarties in een gevouwen box

SMARTIES prikkelt al sinds 1937 de fantasie van uw kinderen met heerlijke chocoladesnoepjes. Vind deze meerkleurige snoepjes met een goede chocoladesmaak om uw kinderen en het hele gezin te plezieren! Deze kleine knapperige snoepjes, gemaakt van 100% zuivere cacaoboterchocolade, bevatten meer dan 65% melkchocolade en zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. De kleuren van SMARTIES zijn van natuurlijke oorsprong en komen uit een mengsel van fruit en plantenconcentraten.

6x Lion Witte Chocolade
Aankoopprijs 3 Verkoopprijs 6 Winst

6x Lion Witte Chocolade

NESTLÉ LION Mini White is een gevulde wafel met karamel en krokante granen omhuld met witte cacaofantasie. Een stevige chocoladereep met een ruw uiterlijk.
Nestlé After Eight: Dunne pralines van pure chocolade met pepermuntvulling
Aankoopprijs 4.4 Verkoopprijs 8 Winst

Nestlé After Eight: Dunne pralines van pure chocolade met pepermuntvulling

Ontdek ons assortiment AFTER EIGHT-chocolaatjes! AFTER EIGHT is de unieke en subtiele alliantie van fijne pure chocoladeblaadjes en een smeltende muntvulling. Laat u verleiden door deze verfrissende melange en zijn voortreffelijke smaak, in een formaat van 300 g dat het hele jaar door verkrijgbaar is. Ideaal voor plezier of om aan te bieden Elke portie (1 portie = 2 pralines) bevat 73 calorieën.

Hoe werkt het?

Shopping cart icon

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.
Megaphone icon

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.
Coins icon

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.
Truck icon

Verdeel de bestellingen

VDC-Komerz levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Onze partner

Over VDC-Komerz

2020 en het Covid-19 virus hebben vele acties van verenigingen en scholen de mond gesnoerd.

Daar willen wij het niet bij laten. Wij staan u en uw organisatie bij om ook in deze uitzonderlijke tijden uw clubkas te spijzen, of de organisatie van uw volgende kamp mogelijk te maken.

Met ons kwalitatief en uitgebreid gamma aan topmerken hebben wij dé producten in huis waarmee jullie organisatie succesvolle acties kan opzetten.

Al onze producten zijn per stuk te bestellen, dus geen gedoe met verplichte volle dozen of verpakkingen.

Voorwaarden

Gratis levering op 1 adres, vanaf 250 stuks. De levertermijn bedraagt 5 à 8 werkdagen. Levering gebeurt uiteraard in samenspraak met uw organisatie.

Win David Galle!

VDC-Komerz zorgt voor een onvergetelijk moment binnen uw school, sportclub, vereniging of organisatie. De organisatie met het meeste aantal verkopen tussen 1 augustus 2020 en 30 juni 2021, over de verschillende productengamma’s heen, zal gecontacteerd worden door ons. Wij zorgen voor een optreden van stand-up comedian David Galle! Hiermee kunnen jullie alvast in 2021 opnieuw inkomsten vergaren voor de komende kampen, evenementen en dergelijke meer.

Voor elke sale van meer dan 400 pakketjes bezorgen wij ook een extra beloning aan de top-3 verkopers!

VDC-Komerz
FAQ

Veelgestelde vragen

Question mark icon

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.
Question mark icon

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Nadat je de verkoop hebt aangemaakt, kom je in je eigen dashboard terecht. Daar kan je onder Instellingen > Artikels bepaalde artikels verbergen en/of nieuwe artikels van dezelfde partner toevoegen.
Question mark icon

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met Bancontact, Mastercard of VISA.
Question mark icon

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.
Question mark icon

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.
Question mark icon

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken