kant-en-klare verkoop

Chocolade paaseitjes verkoop

VDC-Komerz biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw vereniging, school of goed doel. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

Paaseitjes sales dienen ten laatste 23 maart af te lopen om garantie te hebben op levering. 

Vier Pasen met deze unieke paaseitjes verkoop op Crowdselling. 

Alle paaseitjes zijn individueel verpakt, en opgeborgen in een duurzame en herbruikbare bokaal. Handig om de verzamelde eitjes weer meteen in op te bergen. 

Na consumptie kan je de bokaal hergebruiken om opnieuw voeding - of andere zaken - in op te bergen. Handig, toch?

Milka paaseitjes chocolade 600g - ca. 70 stuks
Aankoopprijs 9.43 Verkoopprijs 14.5 Winst

Milka paaseitjes chocolade 600g - ca. 70 stuks

Ontdek de heerlijke chocolade paaseitjes van Milka. Deze duurzame en herbruikbare bokaal in kunststof bevat circa 70 heerlijke paaseitjes in vijf verschillende smaken. Melkchocolade, witte chocolade, biscuit, praliné krokant en wit praliné. De bokaal komt met een handige dekselsluiting, waardoor je verpakking na gebruik nog een duurzaam tweede leven krijgt. 

Milka paaseitjes 1100 gram - ca. 130 stuks
Aankoopprijs 16.25 Verkoopprijs 25 Winst

Milka paaseitjes 1100 gram - ca. 130 stuks

Ontdek de heerlijke chocolade paaseitjes van Milka. Deze duurzame en herbruikbare bokaal in kunststof bevat circa 130 heerlijke paaseitjes in vijf verschillende smaken. Melkchocolade, witte chocolade, biscuit, praliné krokant en wit praliné. De bokaal komt met een handige dekselsluiting, waardoor je verpakking na gebruik nog een duurzaam tweede leven krijgt.
Milka paaseitjes chocolade 2200g - ca. 260 stuks
Aankoopprijs 29.74 Verkoopprijs 45.75 Winst

Milka paaseitjes chocolade 2200g - ca. 260 stuks

Ontdek de heerlijke chocolade paaseitjes van Milka. Deze duurzame en herbruikbare bokaal in kunststof bevat circa 260 heerlijke paaseitjes in vijf verschillende smaken. Melkchocolade, witte chocolade, biscuit, praliné krokant en wit praliné. De bokaal komt met een handige dekselsluiting, waardoor je verpakking na gebruik nog een duurzaam tweede leven krijgt.
Côte d'Or paaseitjes 1100 gram - ca. 130 stuks
Aankoopprijs 16.25 Verkoopprijs 25 Winst

Côte d'Or paaseitjes 1100 gram - ca. 130 stuks

Ontdek de heerlijke nieuwe chocolade paaseitjes van Côte d'Or. Deze duurzame en herbruikbare bokaal in kunststof bevat circa 130 heerlijke paaseitjes in twee verschillende smaken. Melkchocolade en pure chocolade met hazelnootcrème vulling. De bokaal komt met een handige dekselsluiting, waardoor je verpakking na gebruik nog een duurzaam tweede leven krijgt.

Côte d'Or paaseitjes 2200 gram - ca. 260 stuks
Aankoopprijs 30.88 Verkoopprijs 47.5 Winst

Côte d'Or paaseitjes 2200 gram - ca. 260 stuks

Ontdek de heerlijke nieuwe chocolade paaseitjes van Côte d'Or. Deze duurzame en herbruikbare bokaal in kunststof bevat circa 260 heerlijke paaseitjes in twee verschillende smaken. Melkchocolade en pure chocolade met hazelnootcrème vulling. De bokaal komt met een handige dekselsluiting, waardoor je verpakking na gebruik nog een duurzaam tweede leven krijgt.

Côte d'Or paaseitjes 600 gram - ca. 70 stuks
Aankoopprijs 9.59 Verkoopprijs 14.75 Winst

Côte d'Or paaseitjes 600 gram - ca. 70 stuks

Ontdek de heerlijke nieuwe chocolade paaseitjes van Côte d'Or. Deze duurzame en herbruikbare bokaal in kunststof bevat circa 70 heerlijke paaseitjes in twee verschillende smaken. Melkchocolade en pure chocolade met hazelnootcrème vulling. De bokaal komt met een handige dekselsluiting, waardoor je verpakking na gebruik nog een duurzaam tweede leven krijgt.

Tony's Chocolonely paaseitjes melkchocolade 1000 gram
Aankoopprijs 14.95 Verkoopprijs 23 Winst

Tony's Chocolonely paaseitjes melkchocolade 1000 gram

Deze duurzame en herbruikbare bokaal in kunststof bevat paaseitjes in heerlijke Tony's melkchocolade. De bokaal komt met een handige dekselsluiting, waardoor je verpakking na gebruik nog een duurzaam tweede leven krijgt.

Tony's Chocolonely paaseitjes melkchocolade 2000 gram
Aankoopprijs 27.3 Verkoopprijs 42 Winst

Tony's Chocolonely paaseitjes melkchocolade 2000 gram

Deze duurzame en herbruikbare bokaal in kunststof bevat paaseitjes in heerlijke Tony's melkchocolade. De bokaal komt met een handige dekselsluiting, waardoor je verpakking na gebruik nog een duurzaam tweede leven krijgt.

recensies

Ervaringen met deze verkoop

No items found.

Hoe werkt het?

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

VDC-Komerz levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Onze partner

Over VDC-Komerz

VDC-Komerz steunt je organisatie, via Crowdselling.

Wij staan u en uw organisatie bij om ook in deze uitzonderlijke tijden uw clubkas te spijzen, of de organisatie van uw volgende kamp mogelijk te maken.

Met ons kwalitatief en uitgebreid gamma aan topmerken hebben wij dé producten in huis waarmee jullie organisatie succesvolle acties kan opzetten.

Al onze producten zijn per stuk te bestellen, dus geen gedoe met verplichte volle dozen of verpakkingen. 

Gratis levering bij bestellingen boven de 250 verkochte producten, anders een eenmalige leveringskost van €65.

Levertermijn
Maximaal 9 kalenderdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 0 stuks: € 55 (excl. btw) levering
Vanaf 250 stuks: gratis levering
VDC-Komerz
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Nadat je de verkoop hebt aangemaakt, kom je in je eigen dashboard terecht. Daar kan je onder Instellingen > Artikels bepaalde artikels verbergen en/of nieuwe artikels van dezelfde partner toevoegen.

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met alle populaire betaalmiddelen zoals Bancontact, Mastercard, VISA, Klarna en iDEAL.

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken