kant-en-klare verkoop

Pasen chocolade: Milka paaseitjes en Libeert holle figuren

VDC-Komerz biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw non-profit. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

De ideale combinatie voor iedereen die Pasen linkt aan chocolade. Heerlijke Milka paaseitjes in 5 smaken (kleine en grote bokaal) en Libeert holle figuren van zowal 17,5g als 36g. Eet smakelijk!
Milka paaseitjes 1100 gram - ca. 130 stuks
Aankoopprijs 15.68 Verkoopprijs 20.9 Winst

Milka paaseitjes 1100 gram - ca. 130 stuks

Ontdek de heerlijke chocolade paaseitjes van Milka. Deze duurzame en herbruikbare bokaal in kunststof bevat circa 130 heerlijke paaseitjes in vijf verschillende smaken. Melkchocolade, witte chocolade, biscuit, praliné krokant en wit praliné. De bokaal komt met een handige dekselsluiting, waardoor je verpakking na gebruik nog een duurzaam tweede leven krijgt.
Milka paaseitjes chocolade 2200g - ca. 260 stuks
Aankoopprijs 26.39 Verkoopprijs 35.18 Winst

Milka paaseitjes chocolade 2200g - ca. 260 stuks

Ontdek de heerlijke chocolade paaseitjes van Milka. Deze duurzame en herbruikbare bokaal in kunststof bevat circa 260 heerlijke paaseitjes in vijf verschillende smaken. Melkchocolade, witte chocolade, biscuit, praliné krokant en wit praliné. De bokaal komt met een handige dekselsluiting, waardoor je verpakking na gebruik nog een duurzaam tweede leven krijgt.
Libeert chocolade voor Pasen - 437,5 gram - 25 chocoladefiguren
Aankoopprijs 12.68 Verkoopprijs 16.9 Winst

Libeert chocolade voor Pasen - 437,5 gram - 25 chocoladefiguren

De lekkerste Paasfiguren uit het Libeert assortiment, gemaakt van Belgische en duurzame chocolade, individueel verpakt in een handige herbruikbare doos! Individueel verpakte melkchocolade paasfiguurtjes van 17,5g. Handige, kleine portie ideaal om te verstoppen tijdens de paaseieren zoektocht, als lekkernij bij de koffie of voor op de boterham. Verpakt in een handige, herbruikbare opberg box van 3L met handige sluiting gemaakt van stevige kunststof. Ideaal om tijdens de paaseieren zoektocht te gebruiken als mandje en nadien om andere spullen in op te bergen.
Libeert chocolade voor Pasen - 720 gram - 20 chocoladefiguren
Aankoopprijs 18.68 Verkoopprijs 24.9 Winst

Libeert chocolade voor Pasen - 720 gram - 20 chocoladefiguren

De lekkerste Paasfiguren uit het Libeert assortiment, gemaakt van Belgische en duurzame chocolade, individueel verpakt in een handige herbruikbare doos! Individueel verpakte melkchocolade paasfiguurtjes van 36g. Handige, kleine portie ideaal om te verstoppen tijdens de paaseieren zoektocht, als lekkernij bij de koffie of voor op de boterham. Verpakt in een handige, herbruikbare opberg box van 3L met handige sluiting gemaakt van stevige kunststof. Ideaal om tijdens de paaseieren zoektocht te gebruiken als mandje en nadien om andere spullen in op te bergen.

Hoe werkt het?

Shopping cart icon

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.
Megaphone icon

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.
Coins icon

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.
Truck icon

Verdeel de bestellingen

VDC-Komerz levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Onze partner

Over VDC-Komerz

2020 en het Covid-19 virus hebben vele acties van verenigingen en scholen de mond gesnoerd.

Daar willen wij het niet bij laten. Wij staan u en uw organisatie bij om ook in deze uitzonderlijke tijden uw clubkas te spijzen, of de organisatie van uw volgende kamp mogelijk te maken.

Met ons kwalitatief en uitgebreid gamma aan topmerken hebben wij dé producten in huis waarmee jullie organisatie succesvolle acties kan opzetten.

Al onze producten zijn per stuk te bestellen, dus geen gedoe met verplichte volle dozen of verpakkingen.

Voorwaarden

Gratis levering op 1 adres, vanaf 250 stuks. De levertermijn bedraagt 5 à 8 werkdagen. Levering gebeurt uiteraard in samenspraak met uw organisatie.

Win David Galle!

VDC-Komerz zorgt voor een onvergetelijk moment binnen uw school, sportclub, vereniging of organisatie. De organisatie met het meeste aantal verkopen tussen 1 augustus 2020 en 30 juni 2021, over de verschillende productengamma’s heen, zal gecontacteerd worden door ons. Wij zorgen voor een optreden van stand-up comedian David Galle! Hiermee kunnen jullie alvast in 2021 opnieuw inkomsten vergaren voor de komende kampen, evenementen en dergelijke meer.

Voor elke sale van meer dan 400 pakketjes bezorgen wij ook een extra beloning aan de top-3 verkopers!

VDC-Komerz
FAQ

Veelgestelde vragen

Question mark icon

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.
Question mark icon

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Nadat je de verkoop hebt aangemaakt, kom je in je eigen dashboard terecht. Daar kan je onder Instellingen > Artikels bepaalde artikels verbergen en/of nieuwe artikels van dezelfde partner toevoegen.
Question mark icon

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met Bancontact, Mastercard of VISA.
Question mark icon

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.
Question mark icon

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.
Question mark icon

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken