kant-en-klare verkoop

Roséfestival

Roséfestival.be biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw vereniging, school of goed doel. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

Wijn kiezen zonder proeven: da's moeilijk. Wij hebben met liefde vijf rosés uitgekozen voor het Roséfestival die je mama zeker wil proeven. Met deze proefdoos kan ze zo thuis haar eigen roséfestival organiseren. Een bewezen voltreffer voor elke vereeniging.
Marigny, dé lekkerste rosé
Aankoopprijs 35.7 Verkoopprijs 50 Winst

Marigny, dé lekkerste rosé

5 + 1 gratis! Marigny is de ideale wijn om met evenveel trots te serveren aan je deftige tante die je een jaar niet zag als aan je te zatte vriend die je het huis niet uitkrijgt. Giet goed binnen én de financiële kater is minder groot dan de fysieke als je 's ochtends opstaat en beseft dat je 10 flessen soldaat hebt gemaakt op een wilde zomeravond. Je nieuwe beste vriend (hij/zij/hen) om van het leven te genieten en om de vrienden die je al te lang niet meer gezien hebt terug te verwelkomen in je leven. Frambozen, bessen en kruiden: dé smaak van 2021 als je het ons vraagt. Druiven: cabarnet en merlot Herkomst: Languedoc - Roussillon
Moederdag Rosé proefbox
Aankoopprijs 45 Verkoopprijs 60 Winst

Moederdag Rosé proefbox

Wijn kiezen zonder proeven: da's moeilijk. In normale tijden kom je gewoon langs en proef je de exquise rosés die wij met liefde hebben uitgekozen voor het roséfestival. Met deze proefdoos kun je thuis je eigen roséfestival organiseren. In de zetel met Netflix, in de tuin met je knuffelcontact of een roséproeverij als je aan het koken bent. Deze proefbox is ideaal om cadeau te geven of om jezelf te verwennen. Summerbodies maak je in de winter? Wij kiezen voor het motto 'je rosévoorraad leg je aan in de lente.' Schol! Inhoud: Paul Mas Valmont (lievelings van de vrouwen achter de schermen van het roséfestival), Paul Mas Rosé de Syrah (voor de Syrah-liefhebber), Paul Mas Domain de Nicole (fluweelzacht), Marigny (onze bestseller, zit 2 x in de box) en Saint Marc (niet te duur en lekker).
Onze kleine rosé proefbox
Aankoopprijs 25 Verkoopprijs 35 Winst

Onze kleine rosé proefbox

Wijn kiezen zonder proeven: da's moeilijk. Met deze proefdoos kun je thuis je eigen Rosé Festival organiseren. En vooral: de formule van een box laat toe dat jouw vereniging een mooie winst per doos kan realiseren. Inhoud: Paul Mas Valmont (lievelings van de vrouwen achter de schermen van het Rosé Festival), Vallegre Rosé (een Portugese ontdekking, intense en frisse smaak), Le Malbec de Famaey (twee Vlaamse jeugdvrienden maakten hun en onze droom waar door deze heerlijke rosé te maken in de Lot-vallei.
Route du Rosé, wandel- en proeftocht
Aankoopprijs 20 Verkoopprijs 24.99 Winst

Route du Rosé, wandel- en proeftocht

Unieke wandeling door Aalst waarbij 6 heerlijke rosés geproefd worden onderweg. Het Rosé Festival levert de wandeling, de wijn, het online bestel- en betalingsysteem. Jouw vereniging bemant de controleposten. Wij hebben momenteel zelfs honderden mensen op de wachtlijst om deel te nemen dus dit is een snelle en eenvoudige manier om de kas te spijzen.
recensies

Ervaringen met deze verkoop

No items found.

Hoe werkt het?

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

Roséfestival.be levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Onze partner

Over Roséfestival.be

  • De rosés die wij verkopen, zijn lekker. Geloof ons: we dachten ook dat elke rosé die niet te donker was goed zou zijn maar daar zijn we toch van terug gekomen. De rosés van het Rosé Festival worden algemeen goed bevonden en worden ook in klassevolle zaken geschonken. 
  • Rosé is de drank van 2021. Na de gin-tonic, de Aperol Spritz en de Pimms is het deze zomer aan de rosé. Iedereen wil wel een paar flessen in de frigo hebben liggen, dus mensen zullen met plezier je actie steunen.
  • We maken speciale deals voor verenigingen en organisaties. Met de prijzen die wij je aanbieden, kun je nog winst maken zodat je vereniging er een flink bedrag aan overhoudt. 
  • We denken graag mee. € 10 per fles, 5 + 1 gratis, een aperobox in samenwerking met andere handelaars, een roséwandeling: alles is mogelijk om je verkoop te maximaliseren. 
Levertermijn
Maximaal
Levervoorwaarden
Roséfestival.be
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Nadat je de verkoop hebt aangemaakt, kom je in je eigen dashboard terecht. Daar kan je onder Instellingen > Artikels bepaalde artikels verbergen en/of nieuwe artikels van dezelfde partner toevoegen.

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met alle populaire betaalmiddelen zoals Bancontact, Mastercard, VISA, Klarna en iDEAL.

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken

zin in iets anders?

Meer van Roséfestival.be

Geen verkopen gevonden.