kant-en-klare verkoop

Snoepjesmarkt

VDC-Komerz biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw vereniging, school of goed doel. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

Sophie
Aankoopprijs 5.6 Verkoopprijs 9.9 Winst

Sophie

Ons Sophie is nostalgisch snoep met een samenstelling uit snoeppapier (buitenzijde) en een vulling van friszuur poeder (binnenzijde). Dit snoepgoed (400g) is nostalgisch en typisch Belgisch qua origine. Vulling op basis van wijnsteenzuur en zonder toegevoegde aroma's. Al ons snoep is verpakt in een herbruikbare plastic tubo met deksel (die je kan gebruiken in diepvries, microgolf en koelkast). Zo krijgt uw verpakking een duurzaam tweede leven.
Look-O-Look snoep pizza 435 gram
Aankoopprijs 5.53 Verkoopprijs 8.5 Winst

Look-O-Look snoep pizza 435 gram

Heerlijke snoeppizza van Look-O-Look. Ideaal om uit te zetten op tafel en te delen. De pizza bevat 435 gram snoepgoed.
Ruben + Melanie
Aankoopprijs 4.67 Verkoopprijs 9.9 Winst

Ruben + Melanie

Ruben en Melanie, samen goed voor 900g puur snoepplezier. Ruben houdt wel van sci-fi, zijn tanden worden namelijk ook wel eens Draculatanden (400g) genoemd. Melanie houdt het liever wat zachtaardiger met creamrolls in aardbeismaak (500g). Al ons snoep is verpakt in een herbruikbare plastic tubo met deksel (die je kan gebruiken in diepvries, microgolf en koelkast). Zo krijgt uw verpakking een duurzaam tweede leven.
Look-O-Look snoep taco - 23 snoepjes - 115 gram
Aankoopprijs 2.1 Verkoopprijs 3.5 Winst

Look-O-Look snoep taco - 23 snoepjes - 115 gram

Heerlijk snoepgoed in de vorm van een Mexicaanse taco. Bevat 115 snoep (23 snoepjes).
Maureen + Marie-Cecile
Aankoopprijs 5.45 Verkoopprijs 10.5 Winst

Maureen + Marie-Cecile

Wauw! Maureen en Marie-Cecile zijn samen goed voor 1200g puur snoepplezier! Maureen is een grote dierenvriend. Ze wordt ook wel eens “ons jellybeertje” genoemd (650g). Marie-Cecile drinkt vooral graag cola. Dat vinden we ook terug in haar smaak (van gum). Met 550g komt iedereen meer dan toe! Al ons snoep is verpakt in een herbruikbare plastic tubo met deksel (die je kan gebruiken in diepvries, microgolf en koelkast). Zo krijgt uw verpakking een duurzaam tweede leven.
Esther + Jessica
Aankoopprijs 6.17 Verkoopprijs 11.9 Winst

Esther + Jessica

Esther en Jessica zijn vrouwen met ballen. Letterlijk. Samen zijn ze goed voor 1000g snoepplezier! Zachte dragibus met een zoete smaak. Al ons snoep is verpakt in een herbruikbare plastic tubo met deksel (die je kan gebruiken in diepvries, microgolf en koelkast). Zo krijgt uw verpakking een duurzaam tweede leven.
recensies

Ervaringen met deze verkoop

Super. Dieter communiceert net als jullie heel vlot. Dieter stelde zelf voor om de levering te vervroegen omwille van de verstrengingen later die week. Ook de verkeerde eindaantallen werden door Dieter vlot en met de glimlach opgelost. Het was met onze organisatie, voetbalclub Sparta Kruiseke, de eerste keer dat we met crowdselling werkten, maar zeker niet de laatste keer. We organiseerden onze verkoop in de weken voor de paasvakantie. De chocolade van vdc komerz verkocht erg goed en was heel lekker 😊. Een echte aanrader dus!!
VDC-Komerz
Sparta Kruiseke
16/6/2021
Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon

Hoe werkt het?

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Verdeel de bestellingen

VDC-Komerz levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Onze partner

Over VDC-Komerz

VDC-Komerz steunt je organisatie, via Crowdselling.

Wij staan u en uw organisatie bij om ook in deze uitzonderlijke tijden uw clubkas te spijzen, of de organisatie van uw volgende kamp mogelijk te maken.

Met ons kwalitatief en uitgebreid gamma aan topmerken hebben wij dé producten in huis waarmee jullie organisatie succesvolle acties kan opzetten.

Al onze producten zijn per stuk te bestellen, dus geen gedoe met verplichte volle dozen of verpakkingen.

Levertermijn
Maximaal 9 kalenderdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 0 stuks: € 55 (excl. btw) levering
Vanaf 250 stuks: gratis levering
VDC-Komerz
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Nadat je de verkoop hebt aangemaakt, kom je in je eigen dashboard terecht. Daar kan je onder Instellingen > Artikels bepaalde artikels verbergen en/of nieuwe artikels van dezelfde partner toevoegen.

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met alle populaire betaalmiddelen zoals Bancontact, Mastercard, VISA, Klarna en iDEAL.

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken