kant-en-klare verkoop

Toblerone

VDC-Komerz biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw non-profit. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

Toblerone 15x 35g
Aankoopprijs 8.38 Verkoopprijs 15.23 Winst

Toblerone 15x 35g

Smeuïge Zwitserse melk chocolade bonbons met honing en amandel nougat.

  • Herkenbaar aan de unieke 'bergachtige' vorm
  • Pure chocolade met honing en amandel nougat
  • Handig om uit te delen of voor op tafel

Een chocolade cadeau voor op kantoor, jeugdbeweging, horeca of gezellig thuis: deze box bevat 15 x 35g Toblerone mini (Chocolade bonbons, chocolade pralines). Eindeloos genieten! Verpakt in een transparante bokaal van topkwaliteit (1,5L) met handige dekselsluiting. Ideaal om ook nadien uw speelgoed, knutselgerief of andere spullen in op te bergen. Op deze manier krijgt uw verpakking meteen een duurzaam tweede leven.

Toblerone 360g
Aankoopprijs 4.78 Verkoopprijs 7.35 Winst

Toblerone 360g

Toblerone Chocoladereep 360g. Handig om te delen thuis, of om helemaal zelf op te eten natuurlijk! Onder het unieke design vind je een reep Toblerone melkchocolade 360g met amandel en nougat.
Toblerone mini 1kg
Aankoopprijs 12.63 Verkoopprijs 19.43 Winst

Toblerone mini 1kg

Smeuïge Zwitserse melk chocolade bonbons met honing en amandel nougat.

  • Herkenbaar aan de unieke 'bergachtige' vorm
  • Pure chocolade met honing en amandel nougat
  • Handig om uit te delen of voor op tafel

Een chocolade cadeau voor op kantoor, jeugdbeweging, horeca of gezellig thuis: deze box bevat 1kg Toblerone mini (Chocolade bonbons, chocolade pralines). Eindeloos genieten! Verpakt in een transparante bokaal van topkwaliteit (3L) met handige dekselsluiting. Ideaal om ook nadien uw speelgoed, knutselgerief of andere spullen in op te bergen. Op deze manier krijgt uw verpakking meteen een duurzaam tweede leven.

Toblerone mini 500g
Aankoopprijs 6.83 Verkoopprijs 10.5 Winst

Toblerone mini 500g

Smeuïge Zwitserse melk chocolade bonbons met honing en amandel nougat.

  • Herkenbaar aan de unieke 'bergachtige' vorm
  • Pure chocolade met honing en amandel nougat
  • Handig om uit te delen of voor op tafel

Een chocolade cadeau voor op kantoor, jeugdbeweging, horeca of gezellig thuis: deze box bevat 500g Toblerone mini (Chocolade bonbons, chocolade pralines). Eindeloos genieten! Verpakt in een transparante bokaal van topkwaliteit (1,5L) met handige dekselsluiting. Ideaal om ook nadien uw speelgoed, knutselgerief of andere spullen in op te bergen. Op deze manier krijgt uw verpakking meteen een duurzaam tweede leven.

Hoe werkt het?

Shopping cart icon

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.
Megaphone icon

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.
Coins icon

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.
Truck icon

Verdeel de bestellingen

VDC-Komerz levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Onze partner

Over VDC-Komerz

2020 en het Covid-19 virus hebben vele acties van verenigingen en scholen de mond gesnoerd.

Daar willen wij het niet bij laten. Wij staan u en uw organisatie bij om ook in deze uitzonderlijke tijden uw clubkas te spijzen, of de organisatie van uw volgende kamp mogelijk te maken.

Met ons kwalitatief en uitgebreid gamma aan topmerken hebben wij dé producten in huis waarmee jullie organisatie succesvolle acties kan opzetten.

Al onze producten zijn per stuk te bestellen, dus geen gedoe met verplichte volle dozen of verpakkingen.

Voorwaarden

Gratis levering op 1 adres, vanaf 250 stuks. De levertermijn bedraagt 5 à 8 werkdagen. Levering gebeurt uiteraard in samenspraak met uw organisatie.

Win David Galle!

VDC-Komerz zorgt voor een onvergetelijk moment binnen uw school, sportclub, vereniging of organisatie. De organisatie met het meeste aantal verkopen tussen 1 augustus 2020 en 30 juni 2021, over de verschillende productengamma’s heen, zal gecontacteerd worden door ons. Wij zorgen voor een optreden van stand-up comedian David Galle! Hiermee kunnen jullie alvast in 2021 opnieuw inkomsten vergaren voor de komende kampen, evenementen en dergelijke meer.

Voor elke sale van meer dan 400 pakketjes bezorgen wij ook een extra beloning aan de top-3 verkopers!

VDC-Komerz
FAQ

Veelgestelde vragen

Question mark icon

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.
Question mark icon

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Nadat je de verkoop hebt aangemaakt, kom je in je eigen dashboard terecht. Daar kan je onder Instellingen > Artikels bepaalde artikels verbergen en/of nieuwe artikels van dezelfde partner toevoegen.
Question mark icon

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met Bancontact, Mastercard of VISA.
Question mark icon

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.
Question mark icon

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.
Question mark icon

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken